Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Cele trei fiice ale artistei, răpuse de suferință

inmormantare-gabi-lunca11.jpg

Gabi Luncă, înmormântată marți, 6 aprilie, la cimitirul din Dămăroaia
foto: BLITZ

A venit și clipa despăițirii de marea artisă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă! Marți, 6 aprilie, în ziua înmormăntării, trupul neînsuflețit al marii artiste a fost purtat cu un convoi funerar pe străzile Capitalei, pentru ca toți cei care au cunoscut-o să-și ia astfel „Adio!”.

Cortegiul ce poartă trupul neînsuflețit a lui Gabi Luncă a făcut prima oprire, în jurul orelor 12.00, la Televiziunea Română. Acolo, două dintre fiicele acesteia, Estera și Sara Onoriu, au depus o coroană de flori la troița din curtea instituției, în semn de omagiu pentru mama lor. Mașina mortuară poartă cu ea un tablou imens cu Gabi Luncă.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Următoarea oprire a convoiului a fost acasă la Gabi Luncă, în Dămăroaia, acolo unde pe marea artistă a așteaptat-o restul familiei, în frunte cu cea de-a treia fiică a solistei, Rebeca Onoriu. La vederea sicirului cu trupul neînsuflețit al mamei lor, toate cele trei fete au fost răpuse de durere, s-au îmbrățișat și au vărsat lacrimi amare. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marii artiste a poposit mai mult timp în fața casei acesteia, unde un pastor a făcut o slujbă de pomenire.

inmormantare-gabi-lunca-cimitir.jpg

Fiicele lui Gabi Luncă își conduc mama pe ultimul drum
foto: BLITZ / CLICK!

Cortegiul funerar se îndreaptă în acest moment spre Cimitirul Dămăroaia, acolo unde se va desfășura înmormântarea într-un cadru restrîns, conform regulilor impuse de protocolul Covid.

ion-onoriu-oseminte.jpg

Osemintele lui Ion Onoriu vor fi depuse în același cavou
foto: BLITZ / CLICK!

Gabi Luncă, înmormântată marți la cimitirul din Dămăroaia

Înmormântarea marii cântărețe va avea loc la cimitirul din Dămăroaia, acolo unde Gabi Luncă și-a exprimat dorința de a-și dormi somnul de veci, alături de soțul ei, Ion Onoriu. Fiicele solistei au mers și i-au cumpărat mamei sale un cavou așa cum și-ar fi dorit. „I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

gabi-lunca-262649-mediafax_foto-zoltan_lorencz.jpg

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de ani
foto: Mediafax

Gabi Luncă a murit la 82 de ani, răpusă de Covid

Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani, vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni. Familia renumitei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă este încă în șoc după ce marea doamnă a muzicii lăutărești a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Membri familiei au sperat, până în ultima clipă, să se întâmple o minune și au făcut rugăciuni zilnice pentru marea solistă. Din păcate, în doar trei zile, virusul nemilos a făcut ravagii în trupul cântăreței, care a reușit cu ani în urmă să învingă și cancerul. Devastată după moartea mamei sale, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Click! “Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Știre în curs de actualizare

Loading...