Primele declarații ale lui Beatrice Olaru, căștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon. S-a întors în țară cu trofeul

48360427_362736301142838_2176428313076039680_n.jpg

Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 din Exatlon
Foto Facebook

Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon și este foarte bucuroasă. După o competiție foarte strânsă între ea și Alin Andronic, Beatrice Olaru a devenit câștigătoarea premiului cel mare de 100.000 de euro.

În ultima ediție a emisiunii, patru războinici s-au întrecut în lupta pentru trofeu, iar în final, sezonul 2 a fost câștigat de Beatrice Olaru. Antrenoarea de fitnes a declarat că nu i-a venit să creadă atunci când a aflat de victorie.

Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon

Beatrice Olaru s-a confruntat împotriva războinicilor Iulian Pîtea, Alin Andronic și Corina Petruț. Cei patru concurenți s-au duelat în două jocuri: una masculină și una feminină.

După primele probe, care s-au dat între cei doi bărbați, respectiv, între cele două fete, Beatrice Olaru și Alin Andronic au fost învingători.

"Nu mai sunt multe de spus. Cred că am arătat de ce am venit, să lupt pe trasee. Betty e o femeie puternică, are un caracter deosebit. Îşi merită premiul! Are un caracter frumos. Vreau să o felicit pentru premiu. Sper să se bucure de el pentru că-l merită!", a declarat Alin la final, după ce a fost învins de Beatrice Olaru.

Primele declarații ale lui Beatrice Olaru, câștigătoarea de la Exatlon

Beatrice Olaru a mărturisit că experiența de la Exatlon a fost o adevărată provocare pentru ea, dar nu regretă nimic și se bucură că a putut să ajungă până în finală și chiar să învingă.

"Prima mea ediţie a fost un coşmar. Am adus puncte târându-mă pe marginea bazinelor. Nu aveam cum să îndrăznesc să ajung în momentul ăsta. Dar am muncit. Am fost recunoscătoare pentru şansa primită, am muncit ca să o fructific. Nu am visat la trofeu! Noi, femeile, toate care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleaşi trasee, am îndurat aceleaşi condiţii, nu e deloc uşor. Aş vrea să-i mulţumesc mamei! Am văzut-o în momente grele, dar niciodată slabă. Totul are o rezolvare, aşa m-a învăţat. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că o să câştig, la cât de muncitoare sau ambiţioasă sunt. Eu am crezut că spune doar aşa, ca să mă încurajeze Mi-a dat putere. Mulţumesc! Am reuşit", a spus Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon România, sezonul 2.

Loading...
 
 

Citește și

  • Seara de duminică, 16 decembrie, este una decisivă și plină de emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii care îndrăgesc emisiunea „Exatlon”, dat fiind faptul că se joacă marea finală a competiției! Câștigătorii celor două finale, cea masculină și cea feminină, s-au luptat pentru marele trofeu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Iată cine a câștigat unul dintre cele mai iubite competiții sportive!

  • Alin Andronic a trăit clipe cumplite în urmă cu mai mulți. Din cauza mai multor probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, el nu și-a putut urma visul, și anume, cel de a deveni un fotbalist renumit. Deși acum este concurent la Exatlon, el nu se simte pe deplin încrezător, dat fiind faptul că, ani la rândul el a fost nevoit să profeseze în alt domeniu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1