Primele declarații ale iubitei lui Năstase: “Ne-am cunoscut la mare”

ioana-iubita-ilie-nastase-august-2018.jpg

Ioana este sosia lui Brigitte: brunetă, ochi albaștri, gropițe
foto: arhivă personală

Faptul că Ilie Năstase are o nouă iubită nu mai este un secret pentru nimeni. Proaspăta parteneră și celebrul fost tenisman sunt plecați în prima lor vacanță, în Sardinia, iar de pe tărâmuri de basm sexoasa brunetă a oferit declarații, în exclusivitate pentru Click!: ”Da, sunt cu Ilie”!

În ciuda vârstei și a experiențelor eșuate prin care a trecut, Ilie Năstase (72 de ani) pare să iubească din nou. Este cunoscut pentru numărul cuceririlor sale de-alungul vieții și iată că fostul mare tenisman a scos la iveală o frică de-sa: urăște singurătatea! Acesta pare să fie motivul pentru care, după despărțirea de Brigitte, s-a cuplat imediat cu Ioana, o brunetă sexy, în vârstă de 42 de ani. Dacă inițial el s-a ferit și a spus că fata cu care a ieșit la restaurant este ba sora, ba nepoata lui, iată că Ioana a fost mai categorică și a spus ferm că au o relație.

ioana-iubita-ilie-nastase-vacanta-sardinia-august-2018.jpg

Ioana a pus pe Facebook imagini din Sardinia, din vacanța pe care o petrece cu Ilie
foto: arhivă personală

”Da, suntem împreună! Mă simt foarte ok. Încă nu o pot numi relație, pentru că eu și domnul Ilie suntem la început, de vreo trei săptămâni ne știm. Ne-am cunoscut la mare, iar dânsul a făcut primul pas, însă nu vreau să dau detalii, prefer să rămână pentru noi. Aș putea să mai clarific un lucru, și anume acela că nu m-am mutat la el acasă. Nu se pune problema de așa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanță deocamdată”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, iubita lui Ilie Năstase. Pentru că sunt la început, în perioada de tatonare, cei doi au plecat într-o escapadă în Sardinia, unde vor petrece o săptămână de huzur. Luna viitoare, Ilie Năstase și Brigitte ar putea deveni oficial divorțați, căci au primit termen în procesul existent la Judecătoria Sectorului 1.  

ilie_si_brigitte.jpg

Ilie Năstase și Brigitte și-au găsit alți parteneri
Foto: Mihai Ionescu
  
Loading...
 
 

Citește și

  • După ce toată presa a aflat că Ilie are o nouă iubită, iată că tenismanul începe să nu se mai ferească. A adus-o pe Ioana acasă, în Primăverii, și a încercat să o acomodeze cu microclimatul vilei. Bruneta și-a pus pe Facebook o poză din casa lui Ilie, iar Brigitte a văzut-o.

  • Telenovelă ca a lor nu s-a văzut până acum. Brigitte şi Ilie Năstase sunt în plin proces de divorţ, dar joacă tare şi încă vor să se facă geloşi unul pe celălalt. Pe 6 august, bruneta a anunţat că relaţia cu Ilie nu mai poate fi reparată, şi că se iubeşte cu altcineva, iar ieri a explodat o altă bombă: Ilie are şi el o nouă parteneră, o brunetă din palmaresul milionarului Nick Rădoi.