Primele declaraţii ale Antoniei după ce Velea l-a învins pe Vincenzo în instanţă

velea_si_antonia.jpg

alex velea
Antonia și Alex Velea formează un cuplu din 2013
Foto: Instagram

Ițele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea, solista poate răsufla ușurată, căci un prim hop a fost trecut. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano. Solista, care este şi jurat în emisiunea “The Four-Cei patru”, de la Antena1, ne vorbeşte într-un interviu exclusiv despre noutăţile din viaţa ei.

Click!: Luna mai e una importanta pentru tine, pe 13 a fost ziua de naştere a lui Alex Velea. Cum aţi sărbătorit?

Antonia: Nu am petrecut cumva special, amândoi am avut concerte. Urmează să facem o petrecere cu prietenii apropiați.

Recent (n.r. la finele lunii mai) aţi primit şi o decizie favorabilă în procesul pentru paternitate. Instanţa a decis că băieţii voştri pot purta numele Velea în acte. Cum comentezi această veste?

Mă bucur, ne bucurăm, era un pas normal și important pentru noi.

Zoom
Alex Velea este un tătic perfect

V-aţi gândit să fixați și o dată pentru botezul celor doi băieţi?

Nu încă.

Tu şi Alex, alături de băieţii voştri, formaţi una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Şi amândoi sunteţi foarte ocupaţi în ultima vreme. Când mai aveţi timp să vă vedeţi şi să staţi cu copiii? Cine vă ajută?

Mulțumim! Când avem concerte și filmări ne ajută părinții noștri, cărora le mulțumim. În rest, când suntem acasă, petrecem amândoi timp cu ei. La fel cum fac toți părinții, indiferent de meseriile pe care le au.

Fetiţa ta, Maya, ce mai face? Care mai este situaţia legat de venirea ei în România?

În cazul Mayei, încă aștept să vină și ea în vizită în România, să își cunoască frații, să petrecem timp împreună și aici, nu doar în Italia.

Cheloo, Parazitii, The Four-Cei patru, Antena 1, jurat, iUmor, concerte, Delia, Mihai BendeacZoom
Cheloo, Antonia, Feli şi Carla's Dreams, juriul "The Four - Cei patru"

Alex, iubitul tău, i-a inspirat pe mulţi să facă sport sau să îşi faca tatuaje. Tu câte tatuaje mai ai şi cât de des mergi la sală? Îl însoţeşti?

Nu știu câte tatuaje am, nu le-am mai numărat. Fac sport cât de des pot și cât îmi permite timpul. Da, îl însoțesc la sală, mă ajută și mă motivează foarte mult să ajung la corpul pe care mi-l doresc.

Ce alte pasiuni are Antonia?

Să imit personaje din desene animate.

Când se termină ”The Four – Cei 4” (Antena 1) şi când plecaţi în vacanţă? V-aţi hotărât asupra unei destinaţii?

”The Four- Cei 4” se termină în luna iunie, finala va fi pe 9 iunie, dar nu am planificat o vacanță încă, pentru că amândoi avem concerte și proiecte.

Zoom
Antonia şi Vincenzo, în Italia, la ziua fiicei lor, Maya

Ai o gaşcă foarte cool la Global Records. Cu cine te înţelegi cel mai bine? Cum e Delia?

Sunt mulți cei cu care mă înțeleg bine: INNA, Delia, BROmania, Lino, doar să numesc pe câțiva dintre ei. Delia este o prietenă minunată, un artist talentat. Delia e Delia!

Antonia gateşte? Ce îţi place să mănânci?  

Nu gătesc foarte des, dar din când în când, îmi place să încerc rețete noi de pe Internet. Mănânc pui la grătar, salate, dulciuri doar din când în când. Îmi place să mănânc sushi, paste.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ițele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea, solista poate răsufla ușurată, căci un prim hop a fost trecut. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano.