Prima zi de grădiniță pentru fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Părinții, mai emoționați decât micuțul

adela_popescu_familie.jpg

adela popescu familie
În trei luni, familia celor două vedete se va mări
Foto: arhivă personală

Zi importantă pentru familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Fiul lor de doi ani, Alexandru, a început grădinița. Deși o etapă normală din viața oricărui copil, acest nou pas a fost îndelung discutat în familie.

În trei luni, prezentatoarea de la "Vorbeste lumea" va aduce pe lume al doilea său fiu, așa că nu era decisă dacă era momentul potrivit ca Alexandru să intre într-o colectivitate unde s-ar putea îmbolnăvi mai des și astfel să se îmbolnăvească și ea, însărcinată fiind. Chiar și așa, ideea că puiul său își va ocupa timpul cu noii prieteni, dar și sfatul pediatrei de a-l lăsa să meargă la grădiniță, au deteminat-o pe Adela să se pună pe căutat o instituție în care să aibă încredere să-și lase copilul mai multe ore pe zi. Zis și făcut, așa că vedeta de la Pro Tv și soțul său, Radu Vâlcan, au găsit soluția ideală, iar Alexandr a făcut deja primii pași în noul colectiv.

adela_popescu.jpg

adela popescu
"Sunt fericită și emoționată. Puiul nostru începe grădinița", a scris Adela Popescu în dreptul imaginii.
Foto: arhivă personală

 

"Sunt absolut sigură că îi va plăcea și că e pregătit. Vorbește deja foarte bine, nu mai are scutec și radiază de fericire când vede copii. Sper să fie fericit de schimbarea asta și să îi facă față cu brio. După cât am oscilat între a-l da sau nu, în raport cu bebelușul, nici nu am mai luat în calcul posibilitatea, foarte mare de altfel, de a plânge, de a refuza să meargă, atitudine absolut firească printre copilași. De o fi așa, fiți pe fază, căci vă voi solicita ajutorul pentru tips and tricks (sfaturi - n.r.). Mama mea, educatoare cu o vechime de 40 de ani în învățământ și sute de copilași ce i-au trecut prin mână și suflet, e convinsă, văzându-l pe Alexandru, că e pregătit și că îi va plăcea foarte mult. Pariază chiar că va prefera programul lung. Doamneee ajută!

E adevărat că noi parcă nu îi mai suntem de ajuns. În sensul că are nevoie de activități noi, prieteni, provocări. Simțim asta în fiecare zi în care nu am avut poate timp să petrecem atât de mult timp la locul de joacă sau într-un spațiu destinat nevoilor lui", a scris Adela pe blogul ei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1