Prima reacție a lui Adrian Minune despre sarcina fiicei Karmen

carmen-simionescu-fiica-adrian-minune-iubit-bogdan-caplescu.jpg

carmen simionescu, bogdan caplescu
Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu, noul ei iubit
foto: Instagram

Crește numărul graviduțelor din showbiz. Se pare că fiica cea mare a lui Adrian Minune este însărcinată cu noul ei iubit, Bogdan Căplescu, și ar urma să devină mămică la jumătatea lui 2019. Click! l-a contactat pe tatăl artistei. Iată reacția lui Adrian Minune la auzul veștii!

După mai bine de doi ani de relație, Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, s-a despărțit la finalul acestei veri de regizorul Bogdan Daragiu. Fata celebrului manelist Adrian Minune nu a suferit prea mult, din contră, și-a văzut de carieră și...de dragoste. La scurt timp, cântăreața s-a cuplat cu un alt Bogdan, și anume Bogdan Căplescu, absolvent al facultății de Drept. Tânărul a făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou.

14-vedete-5-col-minune.jpg

Adrian Minune şi soţia lui, Cati, surprinşi vara aceasta, pe Litoral
Fotografii: Mihai Ionescu

Iată că deși sunt împreună de numai două luni, prin oraș umblă vorba că solista este însărcinată și ar urma să devină mămică în vara lui 2019. Cei doi au fost surprinși la o clinică de profil din București. Contactat telefonic şi întrebat dacă, într-adevăr, va deveni bunic, Adrian Minune s-a fâstâcit. Nu a infirmat, dar nici nu a vrut să discute despre acest subiect şi ne-a pasat-o pe soția sa. Mama lui Carmen ne-a spus: ”Nu suntem noi în măsură să vorbim, așa că vă rugăm să o sunați pe Carmen să vă spună ea aceste lucruri”.

Loading...

Citește și