Prima reacţie a Ioanei Ginghină după zvonul că s-a despărţit de Papadopol: «Nu e roz între noi»

ioana_ginghina1.jpg

Actriţa Ioana Ginghină
Actriţa Ioana Ginghină
Citeste tot despre: 

După 12 ani de căsnicie, părinţii unei fetiţe de 11 ani, cuplul Ioana Ginghină - Alexandru Papadopol a ajuns acum într-un moment de cotitură. Situaţia nu e roz între ei, după cum a recunoscut chiar actriţa. Ioana a scris pe blogul ei un mesaj prin care lasă să se înţeleagă cât de mult a suferit.

“Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu «mă deranjeze»… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum”, a scris Ioana Ginghină.

Totul se trage de la neînţelegerile pe care le-ar avea cu soţul ei, Alexandru Papadopol. Acesta se pare că deja şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă, iar divorţul bate la uşă. “Situaţia nu e roz între noi, dar nu am divorţat”, a declarat Ioana Ginghină pentru Click!, fără să recunoască sau să comenteze ceva despre plecarea lui Papadopol. Însă liniştea de care se bucură acum, acasă, e o confirmare nerostită. „În această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Contactat de Click!, Alexandru Papadopol a refuzat să facă vreo declaraţie.

ioana_ginghina2.jpg

Cei doi păreau cuplul perfect. Aici, cu fiica lor, într-o fotografie din toamna anului trecut
Cei doi păreau cuplul perfect. Aici, cu fiica lor, într-o fotografie din toamna anului trecut
Loading...