Prima poză cu Daniela Crudu după ce şi-a subţiat talia

daniela-crudu.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu

La începutul săptămânii, în mare secret, Daniela Crudu a ajuns la o clinică de lux din Nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei. Totul a decurs conform planului, iar acum Daniela ne-a arătat rezultatul.

Întreaga procedură efectuată de specialistul în chirurgie estetică Nemer Kamal a durat mai puțin de o oră, iar Daniela a ieșit din sala de operații cu o talie de viespe. Intervenţia nu a fost dureroasă, Daniela s-a recuperat bine şi abia a aşteptat să ajungă acasă.

daniela-crudu-dupa-operatie.jpg

daniela crudu
Aşa arată acum Daniela Crudu, după liposculpură
foto: arhivă personală

Astăzi, 20 februarie, bruneta a trecut mai întâi prin cabinetul medicului pentru consultație, apoi a primit biletul de externare. Primele rezultate deja se văd. Talia sculptat a Danielei este vizibilă și, fericită că a obținut mijlocelul mult visat, aceasta a publicat o poză pe reţelele sociale. În perioada următoare, ea va trebui să poarte un corset și să facă masaj.

daniela-crudu-inainte.jpg

daniela crudu
Aşa arăta Daniela Crudu înainte de operaţie

Unele femei își scot coastele ca să aibă o talie de viespe

 ”Unele femei își scot coastele ca să aibă o talie pronunțată și avem multe vedete în țară și în străinătate care au recurs la această intervenție extrem de dureroasă. Numai că acum poți să obții acest lucru cu o procedură extrem de ușoară, care se face cu anestezie locală. Se numește liposculptură și nu eliminăm doar grăsimea de pe zonele cheie, ci și remodelăm, pentru ca rezultatul să fie în armonie cu tot corpul”, ne-a spus medicul Nemer Kamal.  

Loading...

Citește și

  • La scurt timp după ce a revenit din Madagascar, unde a participat la reality-show-ul ”Ultimul trib” (Antena 1), Daniela Crudu (29 de ani) și-a mărit bustul, la medicul Vitalie Stan. Mândră de bijuteriile din sutien, vedeta și-a postat pe contul de Facebook o fotografie cu noul decolteu.

  • Daniela Crudu, care recent a împlinit 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1