Prima imagine cu Mirabela Dauer după operaţia la rinichi

14_3-col-cu-flip-mirabela.jpg

Mirabela Dauer
Foto: Sever Gheorghe

La o lună de la operația în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi, Mirabela Dauer (70 de ani ) zâmbește din nou! Ieri, îndrăgita cântăreață le-a arătat tuturor, prin intermediul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, că se simte bine și că totul este sub control.

 Nefardată, îmbrăcată sport, într-un hanorac gri cu glugă și cu un căţeluş de pluş în mână, pentru a înveseli și mai mult peisajul, Mira le-a arătat fanilor că se simte bine, ba mai mult, că problemele de sănătate nu au slăbit-o atât de vizibil, pe cât s-ar fi aşteptat lumea. “Sănătate multă, doamna Mira!”, “Scumpa mea doamnă, multă sănătate şi multă putere”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere primite de vedetă din partea fanilor. Pe 29 ianuarie, Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă. Medicii i-au extirpat un rinichi, dar şi porţiuni din organe alăturate, din cauza unor tumori pe care le-au găsit la investigaţii.

2_col-mirabela_dauer.jpg

Mirabela Dauer operata, rinichi, tumoare, solista, Epoca de Aur, dieta Dukan, Marina Almasan
Mirabela Dauer se recuperează bine după operaţia suferită pe 29 ianuarie
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • O veste-şoc a întristat recent lumea mondenă. La începutul acestei săptămâni, îndrăgita Mirabela Dauer a ajuns pe masa de operaţie, pentru că medicii i-au descoperit la rinichi o piatră, dar şi o tumoră. Din păcate, asta nu e tot, iar Click! îţi prezintă adevărul despre starea de sănătate a cântăreţei noastre.

  • Mirabela Dauer a suferit o intervenție chirurgicală de urgență luni seară, 29 ianuarie. În urma unor analize, medicii i-au descoperit o piatră și o tumoră la rinichi. Drept urmare, artistei i-a fost extirpat un rinichi, iar acum se află la terapie intensivă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1