Prima imagine cu fiica Amaliei Enache, în braţele presupusului tată

amalia_enache_copil_main.jpg

amalia enache
Alma moștenește ochii de la mama ei
foto: arhivă personală

E cald şi bine în America de Sud, acolo unde la Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului. Micuţa Alma s-a obişnuit cu atmosfera, este plimbată de plajă şi răsfăţată de ambii părinţi, căci vedeta Pro Tv se pare că a decis să locuiască o perioadă lângă bărbatul care a făcut-o atât de fericită. Dacă ar fi să dăm crezare imaginilor atunci şi fetiţa ştiristei se simte excelent în braţele celui despre care s-a vehiculat că ar fi tatăl copilului vedetei.

Amalia Enache (39 de ani) nu vrea să facă din viaţa ei o ştire, aşa că preferă să trăiască discret şi departe de ţară. La începutul anului, vedeta şi-a făcut bagajul pentru o călătorie lungă în America de Sud, locul unde se ştie că locuieşte bărbatul cu care vedeta ar fi rămas însărcinată. Deşi au existat speculaţii potrivit cărora ştirista a apelat la fertilizarea in vitro pentru această sarcină, Amalia nu a recunoscut acest lucru, dar nici nu a negat că bunul ei prieten şi fost coleg, Claudiu Anghel, este tatăl fetiţei ei.

claudiu_anghel.jpg

claudiu anghel tata fetita amalia enache
Claudiu Anghel s-a mândrit cu micuţa Alma
foto: arhiva personală

 

Ultima imagine în care Alma (7 luni) este extrem de zâmbitoare pe plajă în braţele celui care a fost make-up artist la Pro tv vine parcă să ne convingă de faptul că cei doi îşi răsfaţă împreună copilul în calitate de părinţi.

Amalia Enache şi Claudiu Anghel, prieteni apropiaţi de mulţi ani  

Prezentatoarea de la Pro TV şi-a dorit mult să devină mamă, iar planul i-a venit în minte într-o vreme în care era singură. Gurile rele au speculat că ştirista a vrut să-şi îndeplinească visul cu orice preţ şi ar fi apelat la bunul ei prieten Claudiu Anghel (31 ani), de profesie make-up artist, cu care ar fi rămas însărcinată prin fertilizare in vitro. Amalia și Claudiu n-au fost niciodată iubiți, dar au locuit multă vreme împreună la ea acasă. El și-a tatuat numele vedetei pe braț, ca o dovadă clară de dragoste. Claudiu s-a mutat, între timp, în America de Sud, iar prezentatoarea şi-a luat fetiţa, pe care a botezat-o a doua zi de Crăciun şi a plecat şi ea la căldurică. 

amalia_si_alma.jpg

amalia enache fetita alma america de sud
Amalia Enache şi fetiţa ei Alma, într-o fotografie emoţionantă din America de Sud
foto: arhiva personală

 

Până acum, Amalia nu a oferit nici o informație despre tatăl copilului ei, dar ultima imagine pare că spune ceea ce până acum doar bănuiam. Bărbatul a scris în dreptul imaginii "Minha Alma" (n.r. Alma mea), ceea ce denotă că este foarte legat de bebeluş.  

"Am ajuns cu bine. Mănânc cireşe, căpşuni, că doar e sezonul! Alma e și mai sociabilă decât mine, a demonstrat în aeroporturi și în avion. Iar îngerii noştri păzitori de pe drum s-au numit Gina, bucătăreasă româncă ce lucrează la Londra, Santiago, un tânăr chipeş argentinian ce se întorcea acasă după 8 luni în Asia și Sandra, o doamnă britanică în vârstă al cărei soț s-a mutat în America de Sud, dar ei nu-i prea place căldura", scria Amalia pe Facebook la începutul anului.

Loading...

Citește și

  • Amalia Enache (39 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce în luna august a născut o minune de fetiţă. A botezat-o pe Alma chiar în ziua de Crăciun, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar recent ştirista de la PRO TV şi-a făcut bagajele pentru o călătorie importantă.

  • amalia enache gravida

    Vestea că Amalia Enache (39 de ani) este însărcinată a surprins pe multă lume, mai ales că știrista de la PRO Tv nu s-a afișat în ultima vreme cu vreun iubit. S-au făcut multe scenarii cu privire la tatăl copilului, însă vedeta a ales să păstreze discreția. ”E mai nuanțată povestea mea”, a mărturisit Amalia într-un interviu recent.

  • amalia enache tiff sarcina ultimul trimestru fetita

    A intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar emoţiile au crescut direct proporţional cu burtica. Amalia Enache se pregăteşte să-şi strângă în braţe fetiţa şi mărturiseşte că are o sarcină uşoară care o lasă să-şi desfăşoare cu multă energie toate activităţile şi să apară în continuare la pupitrul ştirilor. Încape încă în hainele vechi şi este la zi cu amenajarea camerei bebeluşei.

  • amalia enache

    Amalia Enache (39 de ani), știrista postului Pro TV, a luat o decizie de mare însemnătate pentru familia sa și, mai ales, pentru fiica sa. Vedeta a botezat-o pe Alma chiar în ziua de Crăciun.