Prima imagine cu băiețelul nou-născut al Mirelei Vaida! Vedeta a fost externată din spital

mirela-vaida-spital-externare.jpg

Mirela Vaida a fost externată din spital. Înainte însă, prietenele ei i-au făcut o vizită și au surprins-o cu flori și baloane
Foto Instagram

Mirela Vaida s-a recuperat rapid după nașterea celui de-al treilea copil al său și a fost, astfel, externată din spital, proaspăta mămică dezvăluind că abia așteaptă să ajungă acasă la ceilalți micuți ai ei, cărora abia așteaptă să le facă cunoștință cu frățiorul lor, micuțul Tudor. În timp ce Mirela a fost internată în spital, aceasta a dezvăluit că soțul ei, Alexandru, a fost cel care s-a ocupat în totalitate de cei mici.

Mirela Vaida a devenit recent mămică pentru a treia oară, întâmpinându-l în familie pe cel mai nou membru, un băiețel care a primit numele Tudor Ștefan. Artista și soțul ei, Alexandru Vaida, sunt pregătiți să îi facă micuțului cunoștință cu frățiorii lui, Carla și Vladimir, viitorii lui partneri de joacă, însă acest moment emoționant a avut de așteptat, deoarece proaspăta mămică se afla în continuare în spital după naștere, conform procedurilor medicale, în vederea recuperării. 

mirela-vaida-externare2.jpg

Mirela Vaida a fost externată din spital și a vorbit despre băiețelul ei
Foto: Captură Antena Stars

Mirela Vaida a fost externată din spital 

Vineri, 12 aprilie, Mirela Vaida a fost externată din spital după ce miercuri, 10 aprilie, îndrăgita prezentatoare TV l-a adus pe lume pe băiețelul ei. La ieșirea din spital, Mirela a afirmat că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-i vedea pe ceilalți doi copii ai săi. Vedeta a spus că se simte foarte bine după naștere, având în vedere că nu a optat pentru cezariană, ci a preferat calea naturală. 

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdătoare să-i văd pe cei mari, abia aștept să-l cunoască și pe Tudor și sunt foarte emoționată. E nou totul, Tudor a venit cu altă stare, cu altă enegrie, mi-a arătat care sunt prioritățile în viață, deja simt că nu mai pot fără el”, a declarat Mirela Vaida pentru Antena Stars.

Prima imagine cu băietețul nou-născut al Mirelei Vaida

Aceasta a vorbit și despre băiețelul ei nou-născut, Tudor Ștefan, cu care a publicat mândră și prima imagine pe rețelele de socializare, spre bucuria admiratorilor acesteia. „Cu mine seamănă, luminos așa și carismatic și blonduț, dar parcă văd că iar are ochii soacrei mele. A pus soacră-mea puțin degetul și ies toți cu ochii căprui, sper într-o minune și că va fi un pic moldovean.

mirela-vaida-prima-poza-baietel.jpg

Prima imagine cu băiețelul Mirelei Vaida
Foto Instagram

Am stat mai mult singură, am avut câteva vizite, dar Alex a stat mult cu copiii și o luăm de la capăt, în formula extinsă și cred că o să ne descurcăm, nu mai avem nevoie de ajutoare. Bona cunoaște programul celor mari, iar în rest eu cu Alexandru, pentru că noi am fost o echipă. Mi-au trimis filmulețe în care mă întreabă când vine Tudor și azi este marele moment”, a mai spus Mirela Vaida. 

„Uite așa stă lipit de când a venit pe lume! Ce facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3?!”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii emoționante cu micuțul ei, pe care a publicat-o în mediul online. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mirela Vaida era sigură că va petrece o zi de naștere ca în povești, însă inevitabilul s-a produs, iar cei doi copii ai ei s-au îmbolnăvit și au fost nevoiți să stea toți acasă. Vedeta care este pe ultima sută de metri a sarcinii nu și-a putut sărbători ziua de naștere, și implicit împlinirea a 37 de ani, în oraș, dar a găsit soluția perfectă și a întreprins activtăți în casă alături de copii.

  • După ce a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida este în culmea fericirii, așa cum era de așteptat, însă prezentatoarea TV s-a ales și cu o nouă „abilitate”. Îndrăgita vedetă a dezvăluit că după trei sarcini a ajuns să nu se mai teamă de nimic, având în vedere că de fiecare dată a născut pe cale naturală și a îndurat „chinurile facerii”. Iată ce spune Mirela despre naștere și când va fi externată din spital!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1