Prima eliminare la Exatlon. Cine a părăsit competiția

exatlon_romania_5.jpg

foto
Seara de 16 ianuarie a fost marcată de prima eliminare
Foto: Captură video

Competiția Exatlon, de la Kanal D, devine din ce în ce mai acerbă. 10 vedete și 10 oameni cu meserii obișnuite au intrat într-o confruntare unică, în care se folosesc atât de abilitățile fizice, cât și de strategii pentru a-și învinge adversarii și a câștiga marele titlu. În urma provocărilor de până acum, echipa vedetelor a reușit să strângă suficiente puncte astfel încât să fie sigură că nici măcăr un membru nu va fi eliminat din competiție.

Echipa formată din oameni obișnuiți este, din păcate supusă eliminărilor. În urma ediției din 16 ianuarie, cele două echipe vor fuziona și vor forma un întreg, cu numele de echipa România. Grupul nou format se va duela, pentru prima dată în istoria show-ului, împotriva unei echipe din altă țară, Mexic, mai exact. Show-ul a înregistrat un succes deosebit în Mexic și a fost urmărit de zeci de mii de persoane dornice de adrenalină și de provocări neimaginate.

Grupările care își dispută premiul de 100.000 de euro sunt Faimoșii și Războinicii. În componența "faimoșilor" se află vedetele, în timp ce în componența "războinicilor" intră oameni obișnuiți, dar care practică intens activități sportive. Printre cei zece faimoși sunt cântăreața Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, fostul înotător de performanță Vladmir Drăghia, fotbalistul Giani Kiriță, campionul de motociclism viteză Cătălin Cazacu, cântăreața Claudia Pavel, Diana Belbiță, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială și europeană la gimanstică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, Andrei Stoica, multiplu campion de kickboxing.

Soarta concurenților este decisă de telespectatorii care hotărăsc cine rămâne în competiția care are loc în Republica Dominicană și cine se duce acasă, la familie și prieteni, luându-și adio de la premiu și prestigiu.

untitled.png

Foto
Rafaela a părăsit competiția
Foto: Captură video

În urma voturilor din 16 ianuarie, cea care a părăsit competiția a fost Rafaela, din echipa Războinicilor. Rafaela, studentă a oferit tot ce a avut mai bun, dar, din păcate, nu a rămas în competiție. În cadrul preselecțiilor, Rafaela s-a descris ca fiind o fire foarte ambițioasă și competitivă și a afirmat că nimic nu o poate opri din a-și atinge scopurile. 

loading...
Loading...

Citește și