Prima declarație a Aspirinei după revenirea în “Las Fierbinți”

aspirina_-_las_fierbinti.jpg

Las Fierbinti, Aspirina, Mirela Oprisor, Mihai Bobonete, PRO TV, revenire
Mirela Oprișor, la filmări
foto: PRO TV

Click! a anunțat, în exclusivitate, faptul că actrița Mirela Oprișor (44 de ani) s-a întors în distribuția serialului “Las Fierbinți”, după mai bine de un an de pauză. Vedeta a fost surprinsă la filmări, în localitatea ialomițeană Fiebinți Târg, acolo unde există celebrul bar al lui Bobiță, iar azi, 13 decembrie, a făcut și prima declarație despre marea revenire.

 ”A fost o mare bucurie pentru mine această întoarcere, revederea cu toată echipa, de la actori, sunetiști, operatori, până la Marry, doamna care ne dă de mâncare. Sper din tot sufletul să fie o bucurie și pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, când eu și colegii mei vom încerca, în această perioadă tensionată social, să aducem zâmbetul pe buzele românilor. Crăciun fericit! Să avem un An Nou mai bun. Să fim sănătoși cu toții și poate reușim în acest an să facem lucrurile mai bine”, a declarat Mirela Oprișor. Episodul special în care apare Aspirina va fi difuzat de PRO TV pe 24 decembrie. În septembrie 2016, actrița Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, scenaristul serialului, au părăsit proiectul “Las Fierbinți”, invocând oboseala accentuată. Mimi Brănescu s-a ocupat de scenariu încă de la primul episod, difuzat pe 1 martie 2012.

Zoom
A fost machiată şi aranjată pentru amuzantul rol
loading...
Loading...

Citește și

  • Forfotă mare la barul lui Bobiţă, din localitatea ialomiţeană Fierbinţi Târg. Zilele acestea se filmează episodul special de Crăciun al celui mai urmărit serial românesc, iar la muncă s-a reunit toată distribuţia din “Las Fierbinţi”. Surpriză, însă! La serviciu se află şi Mirela Oprişor, alias Aspirina, care se pare că n-a rezistat prea mult departe de proiectul care i-a dublat popularitatea.

  • las fierbinti

    Cel mai urmărit serial românesc din ultimii ani, "Las Fierbinți", a amuzat timp de nouă sezoane milioane de români. Protagoniștii au intrat în a zecea parte a "călătoriei" lor, dar fără creierul din spatele replicilor amuzante și pline de culoare ale actorilor, scenaristul Mimi Brănescu, dar și fără unul dintre cele mai autentice personaje, Aspirina.