Prima apariție Tv a lui Chef Joseph Hadad după ce s-a speculat că ar fi făcut infarct

joseph_hadad.png

joseph hadad pro tv
Joseph Hadad, bucătarul de la Masterchef
foto: captura video Pro TV

În urmă cu două săptămâni, Chef Joseph Hadad le dădea fiori reci pe șira spinării angajaților săi de la restaurant după ce i s-a făcut brusc rău chiar într-o discuție aprinsă și fiind aflat în mijlocul unui eveniment important de organizare. S-a pus mâna pe telefon, s-a chemat Salvarea și se pare că o mică problemă cu tensiunea a fost transformată într-una gravă de sănătate, spunându-se atunci că ar fi suferit un infarct. Vestea a ajuns atât de departe, până la fiica lui, ]n Berlin, care era cât pe ce să-și ia bilet înapoi spre România pentru a se pregăti de ce era mai rău.

Joseph Hadad nu este doar jurat la emisiunea "Masterchef" de la Pro TV, alături de Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, ci învârte pe degete afaceri de milioane de euro, fiind proprietarul mai multor restaurante de renume. În urmă cu două săptămâni când i s-a făcut brusc rău se afla la unul dintre localurile sale, moment în care șeful de sală a alertat Salvarea. Medicii s-au prezentat cu o ambulanță, însă bucătarul a acceptat să meargă la spital, unde a făcut un EKG și a văyut că este vorba doar de un puseu de tensiune, care l-a făcut să se simtă rău. Invitat la "Vorbește Lumea", de la Pro TV, Chef Hadad a făcut lămuriri marți pe seama situației create.  

joseph_hadad.jpg

joseph hadad
Joseph Hadad, dus la spital pe targă
Foto: Antena 3

"Era, în jurul prânzului și pregăteam un eveniment, cu un om important. M-am enervat rău de tot. Mi-a scăzut tensiunea, iar șeful de sală a sunat direct la Salvare, fără ca eu să știu. Jos, în birou, medicii mi-au dat o apă plată, am stat pe pat, am făcut un EKG, după 15 min toata media a explodat că am făcut infarct. Am stat o oră jumătate la spital și mi-au zis că nu am nimic. Am plecat de acolo cu un taxi la muncă. Am tensiunea mică, în general. Au

au fost putine amețeli. Mai grav este că am o fată, Daniela, care locuiește în Berlin si i s-a trimis poza cu mine pe targă, pe whatsapp, moment în care a rămas mască. Voia să vină de urgență în România. A fost calmată de Valentina, directorul general al afacerii noastre. S-a creat o mare panică atunci, printre cei din familia mea. Copiii mei s-au speriat. Este adevărat că trebuie sa am mai multă grijă de mine. Medicii mi-au recomandat să evit stresul si să mă odihnesc. SUnt acum în mijlocul unui nou proiect. Un restaurant marocan, cu grătar pe cărbuni, care va fi lansat la 19 mai. Un altf fel de concept, bazat pe carne și fructe de mare. Dar, lumea trebuie să știe că sunt bineeee!", a declarat chf Hadad la Pro Tv.

Surse din anturajul bucătarului au declarat pentru Click! că juratul a fost supus unei serii de investigații pentru a depista motivul pentru care s-a simțit rău. S-a vehiculat că ar fi suferit un infarct, însă analizele și testele efectuate de medici au relevat doar probleme cu tensiunea. El a fost preluat de o ambulanță de la unul dintre restaurantele pe care le deține în București. Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase show-uri culinare din Romania. Acum este jurat la Masterchef. 

Loading...

Citește și

  • joseph hadad

    Momente delicate pentru Chef Joseph Hadad, care miercuri în jurul prânzului a ajuns la spital. S-a vorbit că ar fi suferit un infarct, însă persoane apropiate juratului de la Masterchef nu au confirmat deocamdată informația. Se pare că celebrul bucătar s-ar fi simțit rău însă nu se știe dacă nu cumva glicemia sau calciul să-i fi făcut probleme.

  • Şi-a dedicat mai bine de două treimi din viaţă marii lui iubiri – bucătăria. Nu l-a interesat nimic altceva, chiar şi familia a trecut, de-a lungul timpului, pe planul doi. În această perioadă, când se antrenează intens pentru emisiunea „Uite cine dansează!” (PRO TV), Joseph Hadad duce dorul gătitului şi trece, în premieră, prin stări şi experienţe interesante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1