Prigoană îi dă replica lui Bahmu, care l-a acuzat că ar fi «altoit-o»

12-13-v-2-col-bahmu-prigoan.jpg

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în urmă cu trei ani, dar tot nu încetează războiul

Adriana Bahmuţeanu (44 de ani) a încheiat în urmă cu trei ani divorţul de Silviu Prigoană, însă iată că războiul dintre ei pare fără sfârşit.

Ea a declarat, la Antena 1, că are nevoie de o operaţie la nas, în urma unei lovituri primite de la Silviu, în timpul căsniciei.

“Mă duc să îmi îndrept nasul. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Nu cred că el şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”.

În replică, Silviu i-a transmis, prin intermediul Click!: ”Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1