Prezentatoarea Geanina Lungu a născut un băiețel. Primele imagini cu micuțul

geanina.jpg

geanina lungu
Geanina Lungu a devenit mama unui băiețel care va purta numele Zian
Sursă foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Bucurie fără margini pentru prezentatoarea România TV Geanina Lungu. Ea a devenit mama unui băiețel de nota 10 și a împărtășit prietenilor cadre cu micuțul pe pagina personală de Instagram, alături de un mesaj emoționant.

Prezentatoarea TV Geanina Lungu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în data de 11 august 2021. Bebelușul, care va purta numele de Zian, a primit nota zece la naștere și a adus bucuria pe chipul mamei sale. 

Geanina a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare alături de cel mai nou membru al familiei. În descrierea imaginii a scris câteva rânduri în care și-a exprimat emoțiile puternice pe care le simte.

 

 

”Ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special. Mă uit la tine și nu-mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat.Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată, iar de acum înainte voi trăi pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic ! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!", au fost rânurile scrise de Geanina. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5