Presupusul tată al copilului Amaliei Enache îşi răsfaţă fetele cu clătite

amalia_si_alma.jpg

amalia enache fetita alma
Amalia Enache şi fetiţa ei, Alma
Foto: arhivă personală

Amalia Enache s-a întors la pupitrul ştirilor, dar fetiţa ei Alma are de cine să fie răsfăţată, chiar dacă vedeta este la redacţie. În această vară, prezentatoarea a petrecut mult timp alături de fostul ei coleg de la Pro Tv, Claudiu Anghel, nimeni altul decât bărbatul despre care se vehiculează că este tatăl copilului ei. Tânărul a lăsat pentru o perioadă plajele exotice din America de Sud şi a revenit în România. S-a stabilit chiar acasă la Amalia, din bucătăria căreia se laudă pe conturile de socializare că este un bun chef.

Amalia Enache îşi tine viaţa de familie departe de ochii curioşilor. Singurele informaţii despre fetiţa şi bărbatul care o face atât de fericită apar periodic pe conturile lor de socializare. Vedeta a tot plimbat-o pe micuţa Alma, care recent a împlinit doi ani, încă de când era un bebeluş. Au stat luni bune în America de Sud, la plajă, iar acum au început să mai cunoască şi locurile pitoreşti din ţară. Amalia şi-a dus fetiţa la Electric Castle, la Cluj, destinaţie unde a petrecut şi cu presupusul tată al copilului ei.

amalia_enache_bucatarie.png

amalia enache bucatarie
Cu ceva timp în urmă, Amalia şi-a prezentat casa de la mansardă
foto: captură video

Claudiu Anghel se află de ceva timp în România, ba chiar locuieşte în  mansarda superbă a vedetei, de unde a împătăşit cu pritenii lui imagini din bucătăria ştiristei.

claudiu_anghel.jpg

claudiu anghel
Claudiu Anghel face clătite în bucătăria Amaliei
Foto: arhivă personală

În imagini, Claudiu pregăteşte clătite pentru fetele lui clătite, un desert atât de apreciat de copii, dar şi de cei mari, semn cp celor doupă fete ale lui le plac surprizele dulci. 

Loading...
 
 

Citește și

  • amalia enache plaja barcelona alma copil

    Rare sunt imaginile cu Amalia Enache îmbrăcată sumar! Pentru că profesia îi cere să aibă o ţinută sobră atât la pupitrul ştirilor, cât şi în timpul liber, prezentatoarea Pro Tv a evitat să se afişeze pe reţelele de socializare în costum de baie, dar o persoană dragă sufletului ei a dat-o de gol. Vedeta se află în vacanţă în Spania cu fetiţa ei, Alma, şi cu fostul ei coleg, Claudiu Anghel, nimeni altul decât bărbatul despre care se vehiculează că este tatăl copilului ei.

  • amalia enache

    După o vacanţă prelungită în America de Sud la cel care a făcut-o mămică, a venit rândul bărbatului din viaţa Amaliei Enache să vină în România. S-a tot vehiculat că ştirista Pro Tv a rămas însărcinată cu Claudiu Anghel, cel mai bun prieten al vedetei, care însă nu i-a fost iubit nicio secundă, lucru care nu a fost negat, dar nici confirmat de prezentatoare. Coincidenţă sau nu, zilele trecute cei doi şi Alma, fetiţa lor, s-au aflat la Timişoara, iar recent au ajuns la Barcelona unde au început să ia străzile la pas.

  • Ştirista de la PRO TV a luat iar drumul Americii de Sud, destinaţie care i-a devenit a doua casă după ce a născut. Iar asta pentru că tatăl fetiţei ei locuieşte în Buenos Aires, Argentina, vedeta fiind însă secretoasă cu acest subiect.

  • amalia enache

    Amalia Enache a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu și-a făcut planuri în ceea ce privește revenirea la muncă, din concediul de maternitate, ba mai mult, și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță prelungită în America de Sud. De acolo, vedeta a transmis un mesaj emoționant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1