Premieră absolută în finala «Vocea României». Ce aduce nou show-ul de la PRO TV

scena_vocea_romaniei.jpg

Finala Vocea României va fi plină de surprize

Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai bune voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR).

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim «augmented reality». Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic.”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.  

vasile_alboiu.jpg

Vasile Alboiu

Vineri seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de marea finală a competiției supreme a vocilor din România într-o gală ce va reuni interpretările celor mai votați concurenți ai acestui sezon.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2019

Ca în fiecare an, cei opt concurenți au adus pe scenă câte două momente muzicale: fiecare a cântat o piesă solo, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Din echipa Irinei Rimes merge mai departe Jasmina Răsădean, care a avut câştig de cauză în faţa lui Bogdan. Din echipa lui Smiley a obţinut calificarea în finală Andi Ţolea. Andi a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams.

Din echipa lui Brenciu, s-a calificat în finală Elena Bozian, iar în cele din urmă, din echipa lui Tudor Chirilă a ajuns printre cei patru finalişti Dragoş Moldovan. Acesta a cântat balada rock "Always" de la Bon Jovi.

 

Loading...

Citește și

  • Au fost 61 de concurenţi în echipele celor 4 antrenori de la Vocea României (PRO TV), acum au mai rămas 4. Dragoş Moldovan din echipa Tudor, Andi Ţolea din echipa Smiley, Jasmina Răsădean din echipa Irina şi Elena Bozian din echipa Brenciu se vor lupta vinerea viitoare pentru marele premiu de 100.000 de euro. Cine va fi câştigătorul decideţi voi, din faţa televizoarelor. Înainte de a vota, iată ce lucruri inedite trebuie să ştiţi despre concurenţii acestui sezon!

  • Săptămâna aceasta încep edițiile live Vocea României! Vineri, 6 decembrie, fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul își va vota favoriții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1