În prag de nuntă, Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au comandat verighete diferite

12_tavi-clonda-gabriela-cristea.jpg

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de șase ani

Aflați în toiul pregătirilor de nuntă, Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani) au gusturi total opuse când vine vorba de bijuterii, așa că şi-au ales verighete diferite. Gabi a preferat ceva simplu, în timp ce Tavi a ales un stil mai îndrăzneț cu aur roz.

 „Merg pe varianta cea mai simplă. Nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc și se zgârie”, a spus Gabriela care nu mai poartă inelul de logodnă. „Nu îl mai pot purta pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus”, a mai spus bruneta. Gabi și Tavi s-au cununat civil în aprilie 2015, după aproape doi ani de relaţie.

Anul acesta, ea a devenit mamă pentru a doua oară, pe 17 martie, când a adus pe lume a doua fetiță, Thea Iris Selena (4 luni). Vedetele mai au o fetiță, Victoria (2 ani). Gabi a spus că lista invitaților la nuntă va fi destul de scurtă, doar cu persoanele apropiate, iar micuța Victoria va fi domnișoară de onoare. Bruneta a mai fost căsătorită cu afaceristul Marcel Toader (56 de ani) de care a divorţat în urmă cu șase ani. 

 

Citește și:

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu "ploconul" acasă la naşi. Cine îi va cununa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de prima vacanță cu fetițele. Unde vor merge

 

Loading...

Citește și

  • Micuțele Gabrielei Cristea seamănă ca două picături de apă! Cele două au trăsături atât de asemănătoare, încât admiratorii celor doi soți aproape le-au confundat. Iată imaginea care vorbește de la sine!

  • gabriela cristea alaturi de familie

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a doi copii, o fetiță de doi ani pe nume Victoria Margot, și o alta, care a venit pe lume în primăvara acestui an, Iris. Cei doi și-au dorit enorm să devină părinți, iar Gabriela a trecut prin momente dificile pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Iată că eforturile și sacrificiile făcute de Gabriela au meritat, căci acum este mama a două fetițe care îi umplu inima de bucurie. Nașterea lui Iris a decurs fără probleme, iar fosta prezentatoare Kanal D și soțul său au început să planifice detaliile privind botezul acesteia. stabilind chiar și data când va avea loc creștinarea micuței.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1