Poze de senzație! Gabriela Cristea, trădată de minijup și de tocuri în plină stradă

gabriela-cristea-paparazzi-septembrie-2018_3.jpg

gabriela cristea pe banca in parc cu picioarele la vedere
Gabriela Cristea a uitat că are rochia mult prea scurtă
foto: Mihai Ionescu

Joi, 20 septembrie, a fost petrecere mare la TNB, unde Antena 1 și-a lansat oficial grila de toamnă, în prezența vedetelor postului. Fotoreporterii Click! au surprins însă ceea ce toată lumea vrea să vadă, și anume pe celebrități, dincolo de lumina reflectoarelor, unde totul este perfect. Gabriela Cristea a oferit un show amuzant în fața Teatrului Național, din cauza tocurilor cui.

Gabriela Cristea, trădată de minijup și de tocuri, seara, în centrul Bucureștiului, în fața Teatrului Național! Nu, nu este glumă sau scenariu, iar Click! are dovada. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, era atât de obosită din cauza pantofilor stiletto, cu toc de 10 cm, încât a cautat repede odihna pe o bancă din zonă, după ce a plecat de la petrecere. A stat de vorbă cu o prietenă, fără să ţină cont că rochiţa scurtă a lăsat la vedere ceea ce doar soţul ei, Tavi Clonda, vede acasă, în dormitor.

 • gabriela cristea
  foto: Mihai Ionescu
 • gabriela cristea
  Gabriela Cristea abia se ține pe picioare din cauza tocurilor
  foto: Mihai Ionescu
 • gabriela cristea
  Prietenii ei îi dau o mână de ajutor
  foto: Mihai Ionescu
 • gabriela cristea
  Hop, pasul mare!
  foto: Mihai Ionescu
 • gabriela cristea
  În sfârșit, ajunge cu picioarele pe pământ, în siguranță!
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/5

După câteva minute de relaxare, Gabriela s-a ridicat, însă abia aici a început calvarul. Paşii păreau un chin, iar distanţa, o infinitate. Gabriela a avut nevoie de două mâini de sprijin, aşa că prietenii ei au susţinut-o la fiecare pas, dar şi la coborârea treptelor. Până şi vedeta s-a amuzat de situaţie, căci se vede clar că zâmbeşte, uşor fâstâcită.

Loading...

Citește și