Poza în care Andreea Esca își arată toate semnele vârstei. Are curaj să apară fără filtre și fără machiaj

andreea-esca2.jpg

andreea esca
Andreea Esca ne-a surprins plăcut cu această imagine
Foto: Instagram

Aglomerație de chipuri sculptate fie cu bisturiul, fie cu programe de editare, în social media. Pozele vedetelor de pe Instagram par trase la xerox, așa că atunci când naturalețea te lovește frontal este imposibil să nu ți se pară o știre. Cea mai vie dovadă a firescului rămâne Andreea Esca, emblema PRO TV, care recent s-a arătat așa cum doar cei apropiați au văzut-o vreodată.

Are o afacere de succes cu produse de beauty și make-up dar, ca o ironie, Andreea Esca (47 de ani) nu folosește farduri atunci când nu apare pe sticlă. Pe rețelele sociale nu-și netezește tenul cu filtre, nu își "șterge" ridurile, nu își mărește buzele și probabil nici nu știe ce este aplicația FaceApp, care a isterizat Planeta.

andreea-esca1.jpg

andreea esca
Mai natural de atât nu se poate
foto: arhivă personală

O îndrăgim tocmai pentru că nu vinde iluzii, pentru că își asumă vârsta și pentru că încă arată ca o femeie reală, nu ca un personaj virtual. Cea mai recentă fotografie a ei îi lasă la vedere ridurile din jurul ochilor, câteva pete și alunițe, trei cute pe obraji și cearcăne firești. Sprâncenele sunat naturale, iar pleoapele și buzele sunt neatinse de farduri sau ruj. 

andreea-esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca, fără strop de machiaj
Foto: Instagram

Zâmbetul și decolteul, armele Andreei Esca

Andreea Esca a devenit emblema ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos.

 • Andreea Esca a fost fotografiată la plajă
  Foto: Mihai Ionescu
 • Știrista s-a relaxat pe șezlong, la malul mării
  Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Andreea a îmbrăcat ulterior o rochie neagră de plajă
  Foto: Mihai Ionescu
 • Andreea Esca a stat și la discuții pe plajă
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/7

Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie și cu vedere la decolteu sunt preferatele ei. Armele fatale sunt însă zâmbetul, exuberanța, cheful de distracție și pofta de viață. 

Citește și:

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

Aşa ne păcălesc vedetele cu pozele modificate. Aplicaţia care le întinereşte instant

 

Loading...

Citește și

 • andreea esca stiri

  Salariul Andreei Esca (46 de ani) este, probabil, unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz, iar pe tema aceasta s-au viralizat o grămadă de glume. Ştirista de la PRO TV are mereu vorbele la ea şi replici geniale, iar o situaţie hilară în acest sens a avut loc recent, pe Instagram.

 • andreea esca oberwood

  Un sătuc cu uliţe prăfuite de la poalele Negoiului îi ademeneşte pe turişti la Porumbacu de Sus, în apropiere de Sibiu, şi îi face să se simtă conectaţi cu natura şi tradiţiile locului. Aici şi-a petrecut copilăria Andreea Esca, ştirista emblemă a Pro Tv, care îndrăgostită de aceste locuri a dezvoltat un adevărat paradis turistic din dorinţa de a-i aduce şi pe alţii să descopere frumuseţea satului. Doi ani i-a luat vedetei să pună pe picioare un complex turistic din care oaspeţii nu se mai dau plecaţi. Click! a fost în vizită la casele, transformate în locuri de cazare pentru turişti, pe care Andreea Esca le-a recondiţionat şi utilat pentru cei care vor să vină în zonă. Porumbacu de Sus se află în Mărginimea Sibiului, la aproape 40 km de Sibiu, pe drumul ce duce spre Braşov și la poalele celui de al doilea vârf al Carpaților, Negoiu (2535 m).