Emoționant! Majda și-a găsit tatăl natural, după 25 de ani de căutări: "A plecat când aveam un an, mi-au spus că a murit"

majda_tata_biologic.jpg

Majda Aboulumosha și-a întâlnit tatăl biologic în urmă cu șase ani
foto: arhivă personală

A părăsit-o când avea doar un anișor, apoi l-a revăzut după 25 de ani! Majda Aboulumosha, vedeta Antena Stars, și-a revăzut tatăl biologic după șase ani de căutări, ambii fiind impresionați de revedere. Fotografiile, din acea vizită a bărbatului libanez, în România, nu mai au nevoie de nici o descriere.

Se spune că tată îți este și cel care te face, și cel care te crește! Majda Aboulumosha a mărturisit că are doi tați: unul care i-a dat viață, și altul, care s-a sacrificat pentru o crește, celui din urmă datorându-i respect și iubire. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria ei, dar și despre reîntânirea cu tatăl biologic, care locuiește în Liban. Vedeta a postat pe conturile sociale fotografii de la întâlnirea emoționantă.

majda-parinti.jpg

Mama Majdei și-a refăcut viața, iar pe acest bărbat Majda îl consideră cel mai bun tată
foto: arhivă personală

Majda: "Tatăl meu a plecat când aveam un an"

"El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul de unde culoarea mea. Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă de fapt mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu că, atunci când o să vreau să-l cunosc, o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani, îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vișiniu, și mă rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorința să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an. Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere. După mulți ani, în care nu primeam nici un răspuns, până la urmă, prin diferite cunoștințe arabe, am reușit să găsesc un semn. Mi-au spus că tatăl meu nu mai trăiește”.

majda_si_tata_7.jpg

Când s-au revăzut, Majda și tatăl ei natural au locuit împreună o lună
foto: arhivă personală

”Am simțit că tatăl meu nu e mort, cum mi s-a spus!”

Dar Majda nu s-a dat bătută și a continuat căutările: ”Am plâns, nu înțelegeam de ce. Eu credeam în visul meu. Eu știam că o să-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Trecuseră încă 6 luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, știam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci, la 7 ani, eu credeam în mine și în EL. Fără sa spun nimănui, am mers la Ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am rugat, în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Că nu vrea nimic, doar să dau mâna cu el”. Într-un final, visul i s-a împlinit: ”După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate, colegul tatălui, care mi-a spus că tatăl meu trăiește. I-am zis că știu! Am simțit! Ne-am auzit pentru prima dată la telefon și i-am spus că eu când eram mică îi scriam Moșului, îi spuneam că vreau să-l cunosc pe tata de Crăciun", a mai povestit Majda, pe pagina ei de Facebook.

cu_majda_cu_mama_.jpg

Majda, alături de mama ei
foto: arhivă personală

Majda și tatăl biologic au stat împreună o lună

Iată că destinul a făcut ca ea să își revadă părintele chiar de Crăciun: "Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreună o lună. S-a întors fix când Jacqueline, fetița mea, avea un an, vârstă pe care o aveam eu când el plecase. I-am zis că nu s-a schimbat nimic. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce? Pentru că mama este o eroină. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte sa pună durerea ei în față. Nu am judecat, pentru ca ar fi fost nedrept. Primisem exact ce îmi doream. La ce era bună judecata? Anii erau trecuți, era important să știu să trăiesc prezentul”. Este fericită care are doi tați: ”Sunt un om bogat, Dumnezeu mi-a oferit doi tați, unul alb și unul negru, ca să fie echilibru. Pe tatăl vitreg îl iubesc pentru că a avut grijă să-mi vorbească blând, iar pe tatăl natural îl respect că mi-a dat viață", a mai mărturisit Majda.

Citește și:

Majda, despre viața la 90 kg și cum a reușit să slăbească: "Acum doi ani acumulasem 10 kg într-o lună"

Viaţă trasă la indigo! Majda şi Laurette, părăsite de taţi în copilărie

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1