Posesoarea celor mai mari silicoane din România, luată pe sus din club Bamboo: "Sunt distrusă!"

valeria_bamboo.jpg

valeria de monaco incendiu bamboo
Valeria de Monaco îşi sărbătoarea ziua de naştere în club Bamboo în momentul incendiului
foto: arhiva personală

Aniversare cu ghinion pentru Valeria de Monaco, posesoarea celor mai mari silicoane din showbiz! Focoasa blondă a terminat seara cu un atac de panică şi într-un fum înecăcios după ce îşi invitase prietenii, vineri noapte, să petreacă alături de ea în club Bamboo. Speriată, vedeta a plecat pe fugă spre ieşire, doar cu hainele de pe ea şi telefonul mobil pe care îl avea în mână.

Valeria de Monaco a trecut prin clipe de coşmar vineri noapte. Vedeta se afla în clubul Bamboo şi îşi aniversa ziua de naştere cu mai mulţi prieteni, când deodată a simţit miros de fum şi a fost luată pe sus şi condusă spre ieşire. În panica ce s-a creat, blonda şi-a uitat haina şi geanta cu toate actele în club şi a fost la un pas să se prăbuşească printre persoanele care se îmbulzeau spre ieşire.

valeria_prieten.jpg

valeria prieten incendiu club bamboo
Valeria a fost salvată de prietenul ei cu care se afla în club
foto: arhiva personală

"M-am speriat teribil! Totul s-a întâmplat extrem de repede. Abia când am ajuns afară am realizat că am fost la un pas de o tragedie. Prietenul meu a simţit prima dată fumul înecăcios şi el m-a dus spre ieşire. El m-a salvat! Aproape că nu mai vedeam nimic în jur. Era să cad printre oamenii care se împingeau ca să găsească uşile care dădeau spre exterior. Noroc că au existat trei ieşiri de urgenţă. Au fost oameni care s-au aruncat pe geam şi au căzut în piscină şi alţii care voiau să sară în lac pentru a se salva. Citeam doar disperare pe feţele lor, aşa că nu e de mirare că fetele şi-au pierdut pantofii prin zăpadă.

pantofi.jpg

incendiu club bamboo pantofi pierduti
În îmbulzeala produsă, mai multe tinere au rămas fără pantofi în picioare
foto: David Muntean

Şi eu am rămas făra haina de blană şi poşeta în care aveam toate actele şi portofelul. Paguba e uriaşă. Sunt distrusă!", ne-a povestit blonda încă în stare de şoc.  

Din fericire Valeria de Monaco nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, căci a fost printre primele persoane care au ieşit din club.

41 de persoane au ajuns la spital

Un număr de 41 de persoane aflate în clubul Bamboo, cuprins de  incendiu, au ajuns la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Bucureşti, iar zece dintre acestea sunt internate, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, care a făcut apel la cei care se aflau în club ca în cazul în care au dureri de cap, vertij sau orice alte simptome să meargă de urgenţă la spital sau să sune la Ambulanţă. ”Am înţeles că majoritatea persoanelor au stat în club, o parte au fost pe terasă unde se putea şi fuma, sunt mai multe informaţii. Sunt acolo colegii de la Poliţie şi fac verificările de rigoare pentru a stabili adevărul. O parte din ei s-au panicat şi au sărit de la balcon, de aceea doi sunt internaţi la Ortopedie”, a spus Carmen Dan, ministrul Administraţiei şi Internelor. Printre victimele incendiului sunt şi un cetăţean israelian, care a fost transportat la spital şi-a cerut externarea, dar şi o femeie din Bulgaria. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • incendiu bamboo

  S-a dezlănţuit infernul vineri noapte la clubul Bamboo, unde sute de oameni petreceau. Printre ei multe vedete,obişnuite ale locului. Simona Traşcă şi Loredana Chivu s-au fotografiat toată seara pe canapele, semn că nimic nu anunţa ce avea să se întâmple. Cele două tinere au reuşit să se salveze, dar sunt în stare de şoc.

 • bamboo intrare incendiu club local

  Administratorii,patronii şi angajaţii clubului Bamboo vor avea de clarificat multe aspecte după incendiul care a mistuit clădirea. 38 de persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalele Floreasca şi Pantelimon. Nicio persoană nu se mai aflăla această oră în stare gravă, dar victimele resimt şi acum şocul puternic.

 • catalin botezatu club bamboo

  Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

 • incendiu bamboo

  Flăcările au mistuit clubul Bamboo, care mai arde şi la această oră. Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 3.30, iar la şapte ore după producerea lui, pompierii încă se mai luptă să stingă mici focare. Pagubele sunt uriaşe, clădirea fiind o ruină din imaginile surprinse sâmbătă dimineaţă.