Poliţistul Robi din "Las Fierbinţi" e tată de gemeni, dar nu e însurat

leonid-doni.jpg

leonid doni
Leonid Doni este polițistul Robi din serialul ”Las Fierbinți” de la PRo Tv
foto: PRO Tv

Fanii serialului "Las Fierbinţi" l-au remarcat, cu siguranţă pe Robi, poliţistul interpretat de Leonid Doni. Un personaj simpatic, cam zăpăcit şi credul. Deşi nu este foarte vorbăreţ, actorul ne-a povestit, în exclusivitate, despre viaţa particulară, personajul său din serial, dar şi despre piesa de teatru în care joacă, "Prenumele".

Puțini ar fi crezut, dar polițistul simpatic din Las Fierbinți este, în realitate, un bărbat cam timid. S-a obișnuit atât de mult să fie strigat Robi pe stradă, încât atunci când un necunoscut i-a spus Leonid s-a blocat.

 • De când joci în "Las Fierbinţi", te opreşte lumea pe stradă?

Nu mă opreşte lumea, pentru că nu am cascheta la mine. Dacă aveam cascheta de poliţist, m-ar fi oprit pentru că aşa eram mult mai uşor de recunoscut. Dar mă mai recunoaşte lumea pe stradă.

 • Cum îţi spune lumea pe stradă?

Două persoane mi-au spus Leonid şi m-am blocat. Şi m-au felicitat pentru serial. În rest, sunt strigat Robi, m-am obşinuit. Sau Robi, gabore.

doni.jpg

leonid doni
Leonid Doni, fără uniforma care l-a făcut celebru
foto: arhiva personală

 

 • Ştim că eşti din Moldova, Chişinău. Când ai venit în România?

Am venit în Bucureşti în 1996 şi am făcut liceul de muzica. Dar nu am voce, doar am încercat. Am jucat în serialul "Vine Poliţia" şi filmul "Naşa".

 • Ce nu se ştie despre tine?

Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele.

 • Cum îţi petreci timpul liber?

Nu fac nimic, profit de timpul liber. Nu prea sunt sportiv de felul meu.

 • Joci în piesa "Prenumele", care a fost pusă în scenă în mall la Băneasa. Despre ce e vorba?

Este vorba de un trombonist, prietenul familiei unde are loc întâlnirea din acea seară, un băiat timid, pe care lumea şi prietenii lui îl cred homosexual. Dar pe parcurs dezvăluie nişte lucruri care îi vor lăsa pe toţi cu gura căscată. Piesa este regizată de Răzvan Săvescu, iar eu joc alături de Mirela Oprişor, colega mea din "Las Fierbinţi", şi de Claudiu Bleonţ, Mihai Călin şi Raluca Aprodu. Următoarea reprezentaţie va fi sâmbătă,  6 februarie.

afis-piesa-prenumele.jpg

piesa prenumele
Leonid Doni joacă în piesa ”Prenumele”
foto: arhiva personală

 

 • Are vreo legătură cu Robi, personajul interpretat în serialul "Las Fierbinţi"?

E trombonist, în primul rând. E naiv, poate seamănă puţin cu Robi, dar încerc să-l fac să nu semene.

 • Ce ne poţi spune despre filmările pentru "Las Fierbinţi"?

Filmăm, mai avem de filmat pentru următorul sezon. În rest, zic să vă uitaţi, pentru că este un super serial. Şi vă invit la teatru, la "Prenumele".

las_fierbinti.jpg

las fierbinti
Leonid Doni este polițistul RObi din serialul ”Las Fierbinți” de la PRo Tv
foto: PRO Tv

 
Loading...
 
 

Citește și

 • “Las Fierbinţi” (PRO TV), cel mai vizionat serial românesc, n-ar fi atât de spumos fără carismaticul Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică (38 de ani). Culmea, dacă în serial e beţivul satului, frate de cruce cu paharul şi prieten bun cu sticla, în viaţa reală Adrian nu pune gura pe alcool. Practic, nu are nimic în comun cu turmentatul zidar Celentano.

 • mihai rait dragomir

  Simpaticul actor care a participat la ediția din 2015 a show-ului “Vocea României” este o sursă inepuizabilă de umor şi are o mulţime de secrete. Click! îţi spune 11 lucruri inedite despre Mihai Raiţ Dragomir, sau Dorel din “Las Fierbinţi”, așa cum îl știe, cu siguranță, toată România.

 • mihai rait

  Şi-a câştigat celebritatea cu rolul din „Las Fierbinţi” şi de curând a participat la „Vocea României”, unde a intrat în echipa Loredanei. Însă actorul Mihai Rait are un secret pe care puţini îl ştiu, iar Click! l-a aflat.

 • mihai bobonete

  Simpaticul actor care îi dă viaţă cârciumarului Bobiţă din „Las Fierbinţi”, serialul de succes de la PRO Tv, a știut să păstreze echilibrul între cariera de succes și o familie minunată. Mihai Bobonete (35 de ani) este de aproape 20 ani cu aceeași femeie, cu care s-a însurat în 2003 și căreia îi spune în fiecare zi că o iubește.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1