Poftiţi în vila lui Horia Vîrlan! Chef-ul de la Prima Tv are două bucătării, una pentru el şi una pentru soţie

2-3-bd-foto-1-8-col.jpg

Livingul lui Horia Vîrlan este mare, primitor, iar în fundal se vede locul în care familia se strânge la masă
Citeste tot despre: 

Unul dintre cei mai îndrăgiţi maeştri bucătari din televiziune se întoarce pe micile ecrane, la Prima TV, cu două dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune. Între timp, Click! l-a vizitat acasă, în oaza sa de linişte, acolo unde se retrage după o zi plină.

Maestrul bucătar revine azi pe micile ecrane, la Prima TV, cu emisiunea „În bucătărie cu Horia Vîrlan”, care se va difuza doar duminica, iar de luni se întoarce şi un nou sezon din “Mama mea găteşte mai bine”. Am ţinut să vedem unde stă Horia Vîrlan (55 de ani) şi cum arată bucătăria acestuia. Aici, surpriză: am aflat că nu are doar una, ci are două. Prima a fost făcută astfel încât să simtă că este stăpân peste toate ustensilele şi ingredientele, mai ales că acolo filmează show-ul “În bucătărie cu Horia Vîrlan”. În cealaltă bucătarie intră mai des soţia lui. 

Horia are în curte 2 căţei şi 5 pisoi

2-3-bd-foto-2-2-col.jpg

Frumosul motan Richard are 17 ani

Casa în care stă maestrul nu e nici mare, nici mică, după cum ne-a spus, şi e situată în afara Bucureştiului. Am aflat chiar de la el că aceasta a fost construită conform dorinţelor sale şi că tot ce e în interior, de la design sau mobilă, a fost ales de el şi de soţia lui. “Are patru dormitoare, e o casă primitoare, nu foarte mare, dar nici foarte mică. În această casă locuiesc împreună cu soţia mea, iar copiii au propriile camere şi pot veni oricând să stea aici”, ne-a povestit el.

2-3-bd-poza-buna-horia.jpg

Vila este în afara Bucureştiului şi are 4 dormitoare

Horia mai are şi alţi “chiriaşi” patrupezi, adică doi căţei, Ralph şi Hugo, dar şi 5 pisoi care se numesc Capone, Bety, Red, Richard şi Sisi. Richard, cel din fotografie, va împlini în curând 17 ani şi este cel mai bătrân  dintre prietenii necuvântători ai vedetei de la Prima TV. Animăluţele au un spaţiu al lor, amenajat tot de Vîrlan. Există şi o terasă mare şi primitoare. Tot maestrul-bucătar a amenajat şi curtea, însă spune că mai are multe de făcut pe afară, pentru a fi totul pe placul său. În curte are foişor şi un grătar, pentru că familia lui e mare fan al acestui gen de preparat.  

2-3-bd-foto-3-2-col.jpg

Aceasta este bucătăria în care se filmează emisiunea “În bucătărie cu Horia Vîrlan”

Pe Horia îl veţi vedea duminică, 16 septembrie, de la ora 16.00, în noul sezon al emisiunii “În bucătărie cu Horia Vîrlan”, filmată chiar acasă la el. Iar de luni, 17 septembrie, revine şi “Mama mea găteşte mai bine”, de la 19.30, de luni până sâmbătă, la Prima TV. În ediţia de duminica aceasta, Vîrlan va găti pentru Irina Margareta Nistor multe preparate marinăreşti, cum ar fi salată cu peşte alb, supă de midii, dragon de mare sau plăcintă de crap de Dunăre. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1