A plouat cu bani la o cântare în Spania a lui Jador de la «Puterea Dragostei»

jador_puterea_dragostei.jpg

jador puterea dragostei
Jador s-a umplut de bani de când a apărut la tv
Foto: arhivă personală

Jador (25 de ani) nu este doar unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din casa «Puterea Dragostei» de la Kanal d, ci şi un cântăreţ apreciat. De curând, el a susţinut un recital într-un club din Spania, unde dedicaţiile au curs în valuri. La final, când a tras linie şi a adunat, Jador a constatat că notoriatatea câştigată la emisiunea prezentată de Andreea Mantea şi filmată la Instanbul i-a prins cum nu se poate mai bine.

Fanii emisiunii «Puterea Dragostei» au apreciat întotdeauna sinceritatea lui Jodor, concurentul cel mai bine cotat al show-ului. El a reușit să-şi facă mulţi simpatizanţi, fiind un bărbat carismatic. Fetele i-au apreciat corpul bine lucrat la sală, iar la ultimul eveniment pe care acesta l-a avut în strănătate s-a bucurat de un real succes atât în rândul domnişoarelor, care au dansat lasciv pe lângă el, cât şi în al domnilor, care l-au umplut de bani. 700-800 de spectatori au dansat pe muzica lui într-un club din oraşul Fraga din Spania.

florin_salam_si_florin_bamboo.jpg

florin salam florin bamboo
Florin Salam şi Florin Bamboo
Foto: arhivă personală

Cântăreţul a fost remarcat de Florin Bamboo, un impresar cunoscut în lumea maneliştilor, care a aruncat la propriu cu bani în timpul cântării. În trecut, el a fost managerul lui Florin Salam, atunci când artistul venea să cânte în cluburile din Pensinsula Iberică. 

"Îmi doresc să mă ocup de Jador, să-l fac şi mai cunoscut aici în străinătate, că în România este deja iubit", a povestit impresarul pentru Click!

Jodor nu cântă pentru prima dată în afara ţării. El a mai avut evenimente  Frankfurt, Zurich şi Stuttgart. Potrivit unor surse din anturajul lui, tânărul de 25 de ani are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră şi jumătate de cântare. În luna iunie, Jodor a avut nu mai puţin de 12 concerte, care i-au cam umplut buzunarele de bani. 

 

Citeşte şi: 

 

Surpriză pentru Andreea Mantea din partea Kanal D! Prezentatoarea și fiul ei au primit foarte bine vestea

Andreea Mantea stă şase luni în Istanbul, pentru emisiunea de la Kanal D

   

Loading...

Citește și