A plouat cu bani la nunta Claudiei Ghiţulescu! Minune a luat 20 de milioane la o singură dedicaţie

tort_claudia_ghitulescu.jpg

claudia ghitulescu tort nunta marian nasi
Claudia Ghiţulescu şi soţul ei, Marian, la tăierea tortului
foto: arhiva personală

Nuntă fastuoasă sâmbătă seara, la Magic Place din Crângaşi! Claudia Ghiţulescu a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a distrat până în zorii zilei printre invitaţii ei, în mare cântăreţi de folclor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru horele care s-au încins, dar şi pentru iubitorii de manele, care l-au avut pe scenă, printre alţii, pe Adrian Minune. Dedicaţiile au curs în valuri, iar recitalul i-a umplut artistului buzunarele de bani.

Nu doar Claudia Ghiţulescu a avut ce să numere la finalul nunţii cu alesul ei, Marian, ci şi Adrian Minune, invitatul ei special! Mireasa a mizat pe o nuntă clasică cu mâncare românească din belşug şi cu muzică de petrecere, iar aceste detalii au făcut diferenţa! Invitaţii nu s-au dat plecaţi până în zorii zilei şi au încins ringul de dans.

Actriţa Eugenia Şerban şi antrenoarea de fitness şi aerobic Florentina Opriş au renunţat la pantofii cu toc pentru a se simţi în largul lor pe scenă. Unul dintre momentele serii a fost recitalul lui Adrian Minune. Artistul şi-a început programul în forţă cu o piesă ritmată cu care i-a chemat pe toţi la dans. Cristina Spătar, Adriana Bahmuţeanu, Denisa Biţă, Roxana Vaşniuc au răspuns imediat invitaţiei şi au dansat pe ritmuri de manele. Invitaţii cu dare de mână nu s-au uitat la bani şi au plătiti chiar şi 20 de milioane de lei pentru o singură dedicaţie, iar piesele preferenţiale au tot curs în ora în care artistul a animat atmosfera.

Mirii au avut şi ei momentul lor, pe o piesă lentă a lui Adrian MInune, care şi-a surpins audienţa cu o reinterpretare a melodiei "Te voglio bene assai" a celebrului Luciano Pavarotti.      

Loading...

Citește și

  • claudia ghitulescu botez italia

    Au mai rămas câteva ore până când Claudia Ghiţulescu (39 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă! Cântăreaţa de muzică populară se căsătoreşte religios sâmbătă după-amiază la o biserică din sectorul 5, urmând să petreacă într-un decor de vis la o sală de evenimente din Crângaşi. Artista a vrut ca în ziua nunţii ei să arate ca o prinţesă şi a pus accent pe toate detaliile. Solista nu doar că şi-a ales o rochie diafană, ci şi un decor în nunaţe şarmante de alb şi roz pal.

  • Diana Enache (20 de ani) a scăpat de examenele de la facultate, fiind studentă în anul al doilea la Drept, și poate să-și vadă și de cariera artistică.

  • claudia ghitulescu nunta petrecere burlacitei

    Au mai rămas patru zile până când una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară va îmbrăca rochia de mireasă. În acest weekend, Claudia Ghiţulescu se căsătoreşte religios, dar până la marele eveniment, bruneta a fost surprinsă cu o petrecere de pomină între fete care a avut loc la un restaurant cu specific românesc.

  • claudia ghitulescu nunta rochie de mireasa

    Se anunţă nuntă mare în lumea interpreţilor de muzică populară! Claudia Ghiţulescu se mărită weekend-ul viitor cu bărbatul care îi este alături de doi ani. Bruneta a probat mai multe rochii de mireasă şi deşi afară este frig de crapă pietrele, artista vrea o ţinută extrem de sexy care să o pună în valoare.