Pleacă Horia Brenciu de la „X Factor”? Ce spune juratul despre aceste zvonuri

jurati_x_factor.jpg

juriu X factor
Jurații X-Factor

Horia Brenciu se împarte între filmările de la Antena 1, spectacolele sale şi musicalurile în care joacă. Am stat de vorbă cu vedeta despre plecarea de la „X Factor”, despre un posibil nou show la aceeaşi televiziune, Antena 1, dar şi despre alte planuri pe care le are vara aceasta.

La începutul lunii martie au apărut zvonuri că nu se mai face „X Factor” la Antena 1 şi, cum l-am revăzut pe Horia Brenciu (46 de ani) la avanpremiera peliculei „Faci sau taci”, în care omul de televiziune are un rol principal, l-am întrebat și despre această chestiune, dar și despre rolurile lui în filme, pe care le-a avut de-a lungul timpului. „În 1998 am jucat prima oară cu Ileana Stana Ionescu, Mihai Gruia Sandu, Mihaela Teleoacă, într-o producție făcută de Redacţia de copii a TVR. În 2006 am jucat în «Om sărac, om bogat», cu regretaţii Jorjac şi Pelicanu, George Alexandru, respectiv Şerban Ionescu, Dumnezeu să-i ierte. Mi-a plăcut mult să fac lucrul ăsta şi încet, încet am cochetat cu actoria. M-aţi văzut în «Mamma Mia» şi protagonist în «My Fair Lady», a mărturisit Brenciu pentru Click!

ramona-olaru-horia-brenciu.jpg

ramona olaru horia brenciu
Ramona Olaru și Horia Brenciu, la premiera filmului "Faci sau Taci"
foto: Sever Gheorghe

Ce spune Horia Brenciu despre o posibilă plecare de la “X-Factor”

Cât despre zvonurile legate de plecare lui de la “X-Factor”, pentru că nu s-ar mai face emisiunea, Horia ne-a spus: „Din zvonurile astea, din viaţa publică avută din ’93 până astăzi, am învăţat un singur lucru. Să las zvourile să curgă, dar ceea ce eu fac, la ce mă gândesc eu, să fie practic, să se transforme în realitate. De la musical-urile în care joc, până la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile îşi fac şi ele meseria, creează tensiune sau nu. Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva. Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc. Ceea ce aş vrea eu să spun este că mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună, concerte mai bune, să fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar dacă se numeşte acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred că este un teritoriu care acum încă se descoperă şi vizavi de film, şi de musical. Aş vrea să văd şi să se producă mai multe filme româneşti”, a mai spus Brenciu. Din 2014, el este jurat în show-ul de talente “X-Factor”, alături de Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams.

Ce planuri are Horia Brenciu pentru următoarea perioadă!

Printre spectacole, musical-uri şi showuri de televiziune, Horia Brenciu vrea să scoată şi o piesă nouă, dar şi un album, despre care ne-a declarat mai multe. „După ce am primele reprezentaţii în «My Fair Lady» voi intra în studio pentru a înregistra o nouă piesă. Piesa e gata, vreau să fac un duet cu o domnişoară, nu pot să spun cine e. Vreau să fac un lucru frumos, piesa e schiţată de anul trecut şi vreau să o pun în practică, pentru că e pentru vară. Şi o să lansez şi un album cu ocazia asta. Mă simt plin de energie. Mie îmi place să muncesc!”, ne-a mai declarat Horia Brenciu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • De anul trecut umblă un zvon potrivit căruia Antena 1 nu ar mai putea face un sezon nou de „X Factor”. Tot mai multe voci susţin acest lucru, ceea ce ar însemna că juraţii Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi solistul de la Carla’s Dreams, dar şi prezentatorii Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin nu ar mai lucra pentru acest show.

  • „Când mă gândesc la viaţa mea şi la tot ce mi s-a întâmplat în 25 de ani, ştiu că sunt cel mai norocos om din lume. Şi tutuşi, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră (în televiziune, radio, filme şi scenă).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1