Planul lui Ilie Năstase de a o convinge pe Brigitte să renunţe la divorţ

i112-13-v-gettyimages-833543430.jpg

Ilie şi Brigitte Năstase, la Monaco, pe vremea când căsnicia lor era pe roze
Foto: Guliver/ Getty Images

S-au jignit, s-au înşelat, s-au tras de păr, dar se pare că nu pot rezista unul fără celălalt. În plin proces de divorţ, Ilie Năstase (71 de ani) îi face declaraţii romantice lui Brigitte (41 de ani). Fostul sportiv a sunat-o şi a înmuiat-o toată după ce i-a spus că nu va mai găsi altă femeie ca ea.

Opt ani de căsnicie, dintre care ultimii trei au fost de coşmar. Acesta este motivul pentru care Brigitte Năstase a hotărât să divorţeze şi a introdus cererea la Judecătoria Sectorului 1, din Capitală, chiar de ziua ei, pe 7 februarie! Iată că au trecut trei săptămâni de atunci, iar Ilie a refuzat să mai comunice cu Brigitte şi chiar a plecat din ţară, el nefiind de acord cu decizia ei. Dar iată că Nasty nu s-a mai putut abţine şi, pe cod portocaliu de ger, Ilie Năstase a încălzit-o pe Brigitte Năstase cu vorbe fierbinţi. Aşadar, luni, după ceremonia la care a fost prezent şi în care Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, acesta şi-a călcat pe orgoliu şi a sunat-o pe sexoasa brunetă. Nu a jignit-o, ci, culmea! I-a făcut câteva declaraţii cu care a uimit-o. 

”Ilie m-a sunat ieri (n.r. luni). Am vorbit minute bune şi... m-a flatat! Mi-a spus că nu o să mai întâlnească vreodată o femeie ca mine, că toate sunt nişte proaste şi nişte profitoare. Mi-a spus că e obişnuit cu femei puternice, ca mine şi ca Amalia (n.r. fosta lui soţie), şi că nu va mai putea să-şi refacă viaţa cu femei care vor cai verzi pe pereţi. Ce-i drept, fetele astea care-l vor pe el, cred că vor primi diamante, maşini, Chanel-uri şi blănuri, dar ele habar nu au că eu pe ale mele mi le-am cumpărat singură”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click! 

După această declaraţie romantică, soţia lui Năstase s-a mai îmbunat în privinţa lui, însă nu-i prea vine să renunţe la decizia de a divorţa. Probabil că Nasty va trebui să mai treacă prin câteva probe de foc, însă nu se sperie, pentru că are experienţă. Contactat telefonic, celebrul sportiv a lăsat să se înţeleagă că nu-şi doreşte să mai treacă printr-un divorţ. 

”Nu o să mai găsesc o femeie ca ea, dar e valabil şi invers. Ce-i drept, e greu cu femeile, că doar am avut patru soţii. În momentul ăsta îmi doresc sănătate şi să se ducă zăpada asta”, a spus Năstase pentru Click!. 

Mama lui Brigitte este grav bolnavă

De parcă divorţul şi scandalurile cu Ilie Năstase nu ar fi fost de ajuns, Brigitte se mai confruntă cu o problemă în familia ei. Mai precis, mama acesteia, Sanda Szeifert, se confruntă cu grave probleme de sănătate, după ce medicii i-au descoperit niște tumori în urma investigațiilor. 

i112-13-v-2-col-mama_brigitte.jpg

Brigitte, alături de mama ei, Sanda, și de sora Cristina

De frică, Brigitte a scos imediat bani buni din buzunar și a trimis-o la cei mai tari profesioniști, pentru analize amănunțite. Deocamdată, femeia este sub tratament, iar fiicele ei, Cristina și Brigitte, se roagă ca totul să se termine cu bine.

A băgat divorţ de ziua ei

În 2013, nunta dintre Ilie și Brigitte Năstase a fost declarată evenimentul anului. Iată că acum au parte de divorțul anului.  După lungi amenințări, bruneta și-a făcut curaj și a intentat divorț chiar de ziua ei, mai precis pe 7 februarie, când împlinea 41 de ani. Decizia a survenit după un incident neplăcut, provocat de fostul ei soț, Ovidiu Torj.  

”Ceea ce s-a întâmplat la Timişoara a pus capac la tot. Duminică am luat masa la un restaurant chinezesc, împreună cu mama, sora mea şi câteva prietene. S-au întâmplat nişte lucruri extrem de urâte acolo. Fostul meu soţ a venit la masă şi nu vă pot descrie ce s-a întâmplat. A fost un scandal urât. Cert este că mamei mele i s-a făcut rău de la inimă, era să facă infarct. Am aflat că el şi Ilie ţin legătura de vreo şase luni. Ilie este manipulat de el”, ne-a povestit atunci, extrem de mâhnită, Brigitte.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1