Pictoriţa Mariana Calfa a venit cu un cocoş la iUmor. Cheloo i-a ascultat uimit povestea

calfa_cocos.jpg

mariana calfa cocos iumor
Mariana Calfa şi cocoşul Costică, pe scena de la iUmor
foto: captură video

Mariana Calfa are o adevărată grădină zooligică la castelul de pe malul Lacului Fundeni, în care stă, iar vineri seara i-a dat pe spate pe juraţii de la iUmor când a urcat pe scenă cu un cocoş. A vrut să-i convingă pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, că pasărea cântă, dar nu a avut succes, aşa că a început prin a povesti eşecurile amoroase prin care a trecut.

Îmbrăcată ca o „prințesă”, Mariana Calfa și cocoșul, Costică, au urcat pe scena „iUmor” cu un număr de muzică, dar s-a aşternut liniştea. Pasărea nu a scos vreun sunet, în schimb blonda s-a plâns juraţilor despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului în amor.   

„El cântă. Acum nu vrea. Asta este, dați-i o țuică!”, a spus Mariana Calfa despre cocoșul Costică.

Mariana Calfa a apărut şi cu caprele la tv

„Nu am soț, pentru că eu am întâlnit numai bărbați bețivi și nenorociți. Escroci sentimentali. Primul meu iubit, după șase plus trei ani, cam nouă, așa, mi-a spus să îi dau jumătate din tot, că dacă nu, mă părăsește. I-am cerut două săptămâni timp. Când s-au împlinit, l-am rugat să mă părăsească în trei ore, pe ușă. Al doilea, după o relație foarte lungă, 16 ani, i-am spus să ne mutăm împreună, să facă un copil. Nu era însurat, dar am aflat acum trei ani că a făcut trei copii cu o prietenă”, a povestit ea, îndemnată de Cheloo. 

Nu este prima dată când Mariana Calfa, vine în emisiuni, însoţită de animalele ei. Recent, ea a apărut la "Agenţia Vip", prezentând caprele pe care le ţine în living.

În urmă cu trei luni, blonda a apărut în direct, tot la Antena 1, la matinalul lui Răzvan  şi dani cu una dintre caprele sale.  

 

Citeşte şi:

 

Mariana Calfa îşi transformă castelul în pensiune

Mariana Calfa a aflat ce a fost într-o viață anterioară. Asta explică tot!

Loading...

Citește și

  • Ne vorbeşte de 10 ani despre iubitul ei din Germania, Eric. Despre vizitele şi cadourile pe care şi le fac, surprizele, momentele mai puţin bune sau despre cele fericite, când îşi fac planuri de căsătorie. Totuşi, nimeni nu-l văzuse vreodată în carne şi oase pe iubitul Marianei Calfa. Ba chiar toată lumea începuse să se întrebe dacă el există în realitate. Asta până zilele trecute, când misteriosul Eric şi-a făcut apariţia la castelul din Fundeni şi a acceptat să vorbească despre relaţia lor.

  • Ziua în care Mariana Calfa ni l-a prezentat pentru prima dată pe logodnicul ei, neamţul Eric, a fost şi cea în care a realizat că nu el este bărbatul potrivit pentru ea. Când toată lumea se aştepta să bată clopotele de nuntă, pictoriţa de la castel anunţă că totul între ei s-a terminat.