Petre Roman își educa fiicele cu bătaia. Oana: «Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap»

cliima20120309_0029_1.jpg

foto
Oana Roman a povestit despre regulile stricte pe care tatăl său i le impunea
Foto:Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Roman este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, căci are o carieră de succes, un soț iubitor și o fetiță care îi înseninsează toate zilele. Vedeta a decis să povestească despre momentle mai puțin plăcute din familia sa și de vremea în care era doar un copil și trebuia să respecte niște reguli extrem de stricte dacă nu dorea să fie pedepsită.

Oana Roman a vorbit despre perioada copilărei, iar amintirile sale nu sunt dintre cele mai frumoase. E a povestit, cu amărăciune, despre momentele în care se temea că va fi bătută de tatăl său, un om foarte strict și cu niște principii de viață foarte bine definite. Oana a dezvăluit că a fost lovită de Petre Roman atunci când era mică pentru că avea o fire mai rebelă și nu se supune regulilor exagerate pe care el le impunea și pe care le dorea a fi respectate cu sfințenie de către cei din casă. 

media_145583159317871100_27413500.jpg

oana roman-marius-elisei
Oana Roman a povestit că tatăl ei obișnuia să o lovească atunci când ea era doar un copil

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa.

Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a povestit Oana, în cadrul unui interviu Viva! Așadar, vedeta a recunoscut că au existat probleme între ea și tatăl său care i-au marcat dezvoltarea ulterioară. Timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat, căci în prezent Oana încearcă să comunice cu acesta, dar nu foarte des, fiecare dintre aceștia fiind preocupat cu proiectele personale și cu propriile familii. 

oana_roman_marius_elisei.jpg

Foto
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit civil pe 15 ianuarie 2014
Foto:Arhivă personală

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, în vârstă de 32 de ani, alături de care are o fiică pe nume Isabela. De-a lungul timpului, Oana și soțul ei au avut diferite neînțelegeri în mariaj, dar cu toate acestea au reușit să le surmonteze și să rămână împreună pentru fiica lor care le aduce un plus de bucurie. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5