Petre Geambaşu: «Mi-am dedicat viaţa ca să-l educ pe Călin»

14-vedete-3-col-calin-geambasu.jpg

calin geambasu scandal familie parinti
Călin Geambaşu şi-a pus părinţii la zid
Foto: arhivă personală

Sunt o familie de profesionişti, însă relaţia tată-fiu este din ce în ce mai deteriorată. Este vorba despre Petre şi Călin Geambaşu, artiştii care se ţineau de mână în urmă cu ani buni, în trupa de la ”Dansez pentru tine” (PRO TV). Acum îşi aruncă însă acuzaţii grave.

Nimeni nu se aştepta ca în familia Geambaşu să existe asemenea animozităţi, culmea, între tată şi fiu. Călin, fost component al ”Şcolii Vedetelor”, susţine că-şi idolatrizează părintele, dar, cu toate acestea, i-a făcut reproşuri grave printr-o scrisoare deschisă, pe Facebook. Acum, la 40 de ani, Călin Geambaşu nu-şi poate şterge din memorie stilul spartan al tatălui, care i-a marcat copilăria.

”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC, pe motiv că făceam mofturi. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă”, dezvăluia Călin.

Contactat de Click!, seniorul a negat toate acuzaţiile şi şi-a spus şi el of-ul. ”Eu nu o să intru în acest scandal. Păcat că el spune aceste lucruri, noi ştim mai bine care este adevărul, însă vă zic doar atât: ne-am dedicat viaţa lui, şlefuirii şi educaţiei sale, în primul rând ca om. Păcat că se uită asemenea eforturi, este şi el părinte, la rândul lui. Cum am scris şi pe Facebook, la Călin, care este un produs, s-a muncit extrem de mult, s-a supravegheat îndeaproape, s-a investit suflet şi nu numai. Cât despre Davin, nepotul meu, ce bunici nu-şi iubesc nepoţii? Eu îl iubesc enorm pe Davin. Cred ca ceea ce se întâmplă e doar imaginaţie, iar unii o au cu carul”, ne-a declarat, mâhnit, Petre Geambaşu (74 de ani).

18_5-col-geambasu-poza-mare-cu-banda-la-copil.jpg


Petre Geambaşu şi fiul lui, Călin, erau tare veseli pe scenă. Nimeni nu bănuia că în spatele zâmbetului lor se ascunde o poveste tristă
Loading...

Citește și

  • Petre Geambaşu, Ion Dichiseanu, Florin Piersic şi Cornel Constantiniu erau artiştii care făceau ravagii în perioada comunismului, fiind bombardaţi cu scrisori de dragoste de la româncele care îi idolatrizau. Anii au trecut, iar acum toţi au devenit familişti convinşi, dedicându-şi timpul nepoţilor, pe care îi încurajează să le calce pe urme, în muzică sau în actorie.

  • Zicem că aveai o familie, copii de crescut. Chiar și pe tulburatul Călin... De crescut, de educat, de hrănit, de îmbrăcat, de dat modele, de verificat nivelul. Sunt convins că multe merite, aici, sunt și ale mamei lui. Dar scuză-mă, suportul material, nu știu, zic aiurea, instrumentele eventuale din casă, banii, banii, banul greu pentru școala lui, educația lui cine-i aducea?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1