Pepe, «uşurat» de 7.000 de lei la sală. Hoţii i-au furat cheia de la vestiar în timp ce el era la duş

p12-neata-baza1.-2col-.jpg

Pepe a plecat supărat de la sală
Foto: Mihai Ionescu

Vineri după-amiaza, 19 ianuarie, a fost una cu ghinion pentru Pepe. Artistul s-a dus, aşa cum face de obicei, la o sală de fitness din Pipera, fără să-şi imagineze că va pleca de acolo cu buzunarele goale. Cineva i-a furat de la vestiar suma de 7.000 de lei.

„Aveam banii cash, în buzunarul de la pantaloni. Când m-am schimbat, i-am scos şi i-am băgat în buzunarul de la geacă, să nu cadă. Se pare că cineva a văzut că am bani la mine. M-am dus apoi la sala de forţă, unde am stat aproximativ o oră. Cheia de la vestiar a fost în permanenţă la mine. Îmi imaginez că am fost urmărit şi, la final, când am intrat la duş, cineva mi-a furat-o din cuier, a deschis vestiarul, a luat banii din buzunar, a închis, apoi s-a întors şi mi-a pus cheia înapoi în cuierul de la duş. Noroc că nu i-am ţinut în portofel, unde aveam toate actele, pentru că ar fi fost mai crunt să-mi ia tot portofelul. Azi (n.r. sâmbătă) a trebuie să plec din ţară. Sunt în Spania acum şi dacă mi-ar fi furat şi actele, buletinul, ar fi fost mult mai complicat. Am mai mers cu bani mulţi la mine şi niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva. O să-mi fie învăţătură de minte”, a declarat Pepe pentru Click!.

p22-neata-baza2.-2col-.jpg

Cei doi oameni ai legii au ieşit de la sală după o jumătate de oră de la plecarea lui Pepe
Foto: Mihai Ionescu

Artistul s-a adresat personalului sălii de sport pentru rezolvarea cazului, însă aceştia au spus că nu-l pot ajuta.
Prin urmare, Pepe a sunat la poliţie şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru declaraţii.
Spre seară, Pepe a părăsit locaţia, îngândurat şi supărat de neplăcuta întâmplare. „Până acum n-am primit nicio veste. Dar ştiţi că durează chestiile acestea”, s-a resemnat artistul.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1