Pepe şi soţia şi-au făcut grădiniţă la ei acasă

N-am glumit când v-am spus că Pepe e familist convins şi că munceşte pe brânci pentru soţia şi fiicele lui. Aşa că, tot la ele s-a gândit când a decis să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se va ocupa, în totalitate, jumătatea lui, Raluca. Vedeta Antenei 1 ne-a arătat ce frumos a amenajat interioarele pentru micuţi.

S-a mişcat repede. În primăvară a cumpărat, cu credit, vila socrului său, la preţul de 450.000 €, iar luna viitoare va deschide porţile afacerii pe care a „adăpostit-o” acolo. Este vorba despre o grădiniţă privată, pe care Pepe (38 de ani) a botezat-o cu numele celor două fiice ale lui, “Rosa Maria”.

18-19-vedete-foto-2-2-col.jpg

Pepe şi-a botezat grădiniţa cu numele fiicelor: „Rosa Maria”

 

“A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, ne explică Pepe.

Fiicele lui vor merge la grădiniţa familiei

18-19-vedete-foto-4-2-col.jpg

Cei doi fac echipă bună şi acasă, şi în afaceri

 

Iniţial vila avea 11 camere şi 10 băi, aşa că după reconfigurare s-a creat spaţiu suficient pentru micuţii locatari. Aceştia se vor simţi la grădi ca la Disneyland, căci pereţii sunt pictaţi cu personaje din basme. Un alt simbol prietenos, pe care îl regăsim în vilă la tot pasul, dar şi pe siglă, este portativul cu Cheia Sol şi cu notele muzicale.

18-19-vedete-foto-5-2-col.jpg

La tot pasul sunt desene amuzante

 

“Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta e cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti vor să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, mai spune prezentatorul emisiunii “Gashka mare”.

18-19-vedete-foto-6-2-col.jpg

Aşa arată pătuţurile rabatate

 

Cum era şi firesc, Rosa (2 ani şi 4 luni) şi Maria (5 ani), cele două fetiţe ale lui, vor urma cursurile grădiniţei care le poartă numele. Rosa va fi înscrisă la grupa mică, iar Maria, la grupa mare.

Are emisiuni pe bandă rulantă la Antena 1

18-19-vedete-foto-7-2-col.jpg

Pepe face echipă cu Dorian

 

Carismatic, cu o imagine curată şi mereu cu glumele la el, Pepe a intrat repede în graţiile şefilor de la Antena 1, aşa că nu trece an în care să nu aibă emisiuni. În prezent îl vedem pe post de luni până vineri, de la ora 17.00, la emisiunea “Gashka mare”, iar sâmbătă, de la 20.30, la “Fantastik Show”. Din toamnă va reveni la “Te cunosc de undeva” şi să nu uităm că este şi jurat la “Next Star”.

Cât te costă să-ţi faci o grădiniţă

Grădiniţele private sunt afaceri la modă, dar cu multe bătăi de cap. Conform site-ului scoaladeantreprenoriat.ro, investiţia poate ajunge lejer la 300.000 de euro. Aici intră plata chiriei, amenajarea sediului, mobilierul, echipamente, materiale didactice. Cheltuielile lunare se pot ridica la 10.000 de lei. Grosul investiţiei lui Pepe îi reprezintă cei 450.000 de euro luaţi cu credit, cu care a achitat vila.

Loading...

Citește și

  • pepe gradinita proiect raluca pastrama casa

    Artiştii noştri au multe idei de afaceri pe lângă muzică. Pepe este unul dintre ei. Artistul a anunţat că îşi va deschide de luna viitoare o grădiniţă, unitate de învăţământ la care le va înscrie şi pe cele două fetiţe ale sale, Maria şi Rose.

  • Nu sunt numai bombe sexy pe Litoral, ci şi familişti care au ochi doar pentru neveste şi copii. În această categorie intră şi simpaticii Pepe şi Horia Brenciu, pe care fotoreporterii Click! i-au surprins la mare în cea mai frumoasă ipostază: cea de tătici devotaţi.

  • pepe copii fetite familie

    S-au dus vremurile când dansau pe mese sau schimbau iubitele ca pe şosete. Iată că, de când sunt tătici, mulţi dintre artiştii noştri au început să-şi facă griji serioase pentru ziua de mâine, fiind prinşi în foarte multe proiecte.

  • Pepe a împlinit joi, 20 iulie, 38 de ani. După ce fanii, admiratorii, prietenii și familia, în frunte cu frumaosa sa soție, Raluca Pastramă, i-au făcut urările cuvenite, Pepe și-a rezervat câteva minute pentru a le mulțumi pentru cuvintele frumoase oferite personal sau prin intermediul rețelelor sociale.