Pepe, primele declarații după accidentul de pe pârtie: «Am fost inconștient»

2_gradinita-2.jpg

Pepe a oferit primele declarații cu privire la accidentul de pe pârtie
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Pepe s-a accidentat pe pârtie și a rămas inconștient după mai multe manevre necontrolate pe placă. Artistul a fost ajutat foarte mult de soția lui care l-a îngrijit și i-a fost alături în fiecare moment din această perioadă traumatizantă.

Pepe nu s-a gândit că această plăcere a lui îl va afecta foarte mult și îl va face să meargă la spital chiar de la ânceputul anului. El a publicat o fotografie pe rețelele de socializare unde le-a arătat prietenilor virtuali cum și-a dislocat umărul.

„Am învațat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza și m-am încălțat. Am fost în vacanță, m-a luat valul să mă dau cu placa și m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus și fără cască. Când am prins porțiunea cea mai lată am prins viteză și am făcut viraje, mi-a alunecat placa și am căzut direct pe umăr. Nu știam ce mi-am rupt, când am făcut așa din umăr am simțit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat și descălțat Raluca, nu mai știam de mine. Mi-au făcut masaj și mi-au așezat umărul. O să mă duc și la RMN”, a spus Pepe la tv.

pepe-accident-partie.jpg

Foto Instagram

Pepe a declarat că a rămas inconștient după ce s-a accidentat pe pârtie și va trebui să se ducă la spital pentru a face o verificare de rutină să afle dacă acum este perfect sănătos.

„Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operație. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deși i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm”, a mai spus Pepe.
 

Loading...

Citește și

  • Nici bine nu a început noul an, că Pepe a și avut parte de o accidentare. Deși plecase în vacanța de Sărbători cu gândul la distracție și clipe frumoase petrecute alături de cei dragi, se pare că 2019 l-a taxat deja pe îndrăgiul artist! Pepe s-a accidentat pe pârtie în timp ce se dădea cu placa, iar cadoul Noului An pentru acesta a fost....un umăr dislocat.

  • Noi, românii, suntem un popor superstiţios. Avem tot felul de obiceiuri şi respectăm o mulţime de ritualuri mai ales în noaptea dintre ani. Atunci, se spune că trebuie să purtăm ceva roşu, să mâncăm peşte şi struguri, să ne sărutăm iubitul/a, etc. Vedetele au şi ele superstiţiile lor de Revelion, de la care nu se abat în niciun an. Toate au grijă să aibă bani în buzunar.