Pepe, cântec cu mesaj pentru Raluca Pastramă. Versurile piesei fac aluzie la zvonul că l-ar fi înșelat

Citeste tot despre: 

Ionuț Nicolae Pascu (41 ani) alias Pepe își umple timpul cu sesiunile live de pe internet, pe care le oferă fanilor de când artiștii nu mai pot cânta din pricina pandemiei de coronavirus.

Cu această ocazie, el a ales să-i transmită un mesaj fostei sale soții. Într-una dintre transmisiile de pe rețelele sale de socializare, Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”, cu referire subtilă la gestul pe care l-ar fi făcut Raluca Pastramă, acela de a-l fi înșelat.

Totuși, el a ținut să precizeze că piesa a fost scrisă în urmă cu 14 ani, deși sună de parcă ar fi fost scrisă acum. Versurile melodiei se potrivesc de minune cu momentele grele prin care trece Pepe odată cu divorțul de Raluca. ”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubirea m-a trădat 
și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sună versurile piesei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1