Pelinel, gravidă cu gemene, abonată la sală: “Fetiţelor din burtică le place muzica”

valentina-pelinel-gravida-sala_1.jpg

valentina pelinel luminita nicolescu
Valentina Pelinel s-a antrenat cu Luminiţa Nicolescu şi la prima sarcină
foto: Click!

Este însărcinată în al doilea trimestru și va naște la începutul anului viitor două fetițe, însă Valentina Pelinel nu renunță nici o clipă la sport. Se antrenează în continuare cu Luminița Nicolescu și reușește să se mențină în formă. ”Acum lucrez cu trei deodată”, ne-a spus profa de sport.

Este frumoasă sănătoasă și extrem de activă. Nu ai spune despre Valentina Pelinel (37 de ani) că ar fi însărcinată cu gemeni, având în vedere că face cumpărături, a zburat cu avionul până în Budapesta, unde a făcut nunta cu Cristi Borcea, şi merge regulat la sala de sport. I-a rămas fidelă antrenoarei Luminița Nicolescu, pentru că a avut rezultate bune, s-a recuperat rapid și după prima sarcină, în plus le unește o prietenie veche. Deși acum doi ani l-a adus pe Milan pe lume prin cezariană, situația s-ar putea schimba de data aceasta, pentru că există posibilitatea ca soția lui Cristi Borcea să nască natural. Face sport, are o condiție fizică de invidiat și este sănătoasă tun! Profa de sport ne-a povestit cum decurge o oră la sală cu o mămică însărcinată cu gemene.

valentina-pelinel-cristi-borcea-milan.jpg

pelinel borcea
Valentina şi Cristi Borcea mai au împreună un băieţel de doi ani şi 6 luni, Milan
foto: arhiva personala

”Pentru o sarcină gemelară nu sunt restricții în privința sportului. Se fac aceleași tipuri de exerciții, fandări, însă este adevărat că necesită mai multă atenție și prudență. Durata nu se reduce, ci doar intensitatea.Spre exemplu, Valentina poate să continue cu sportul până în luna a opta de sarcină, depinde, bineînțeles, și de ea. Acum nu mai lucrez doar cu ea, ci cu trei, Vali și fetițele din burtică, și se pare că le place tare mult muzica. Facem tot felul de exerciții, unele care implică și o naștere naturală, pentru că nu este o regulă ca după o cezariană să urmeze altă cezariană, ci se poate întâmpla ca nașterea să fie una normală. Valentina este un om perfect sănătos, face sport, mișcare, nu s-a îngrășat mult, și, raportat la înălțimea ei, greutatea este una echilibrată”, a declarat Luminița Nicolescu pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Forfotă mare în familia Borcea. Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, iar vineri, înainte să plece spre Budapesta, Valentina Pelinel a făcut slalom prin oraş. Deşi este însărcinată în primul trimestru cu gemeni, proaspăta soţie a lui Cristi Borcea nu se fereşte de activităţi. Iată care a fost programul vedetei înainte să îmbrace rochia de mireasă!

  • valentina pelinel

    Deși este însărcinată în aproape șase luni și are o viață agitată, frumoasa Valentina Pelinel își găsește timp pentru a se menține în formă. Mulți privesc această activitate drept dăunătoare pentru o femeie însărcinată, dar alții laudă inițiativa.