Pe Oana Lis a dat-o moda afară din casă! Cum a putut să se îmbrace la cumpărături

Când nu șochează prin declarații, cuplul Viorel Lis și Oana Lis șochează prin apariții. De data asta au confundat hipermarketul cu sala de bal, apreciind după ținuta soției fostului primar.

Mai țineți minte vremurile, sau verile, când maimuța era vedetă pe plajă, făcea spectacol și toată lumea voia să se pozeze cu ea? Fără nicio legătură cu personajele următoare, ne întrebăm ce trofeu ar primi Oana Lis de la Iulia Albu dacă ar vedea pozele cu ținuta pe care soția fostului primar a ales s-o poarte într-o sesiune de cumpărături la hipermarket. Îmbrăcată într-o rochie de seară, roșie, pe care doar doi centimetri au ținut-o să n-o calce în picioare, muza lui Viorel Lis a răsucit multe capete prin magazin, mai ales că decolteul a fost mai adânc decât groapa Marianelor, așa cum ne-a obișnuit.

Și ca să fie pachetul complet, a mai aruncat și o blăniță neagră pe deasupra, cu două numere mai mici, care nu o cuprindea decât parțial. 

Probabil  că Viorel Lis și-a propus să mai umple frigiderul cu ceva, doar că a uitat să-i spună și soției că nu merg să mănânce pe la vreo sindrofie, iar Oana a căzut în plasă. Cert este că nu a trecut neobservată, lumea s-a tras cu ea în poze, iar ei i-a plăcut asta nespus de mult. Se vede din pozele obținute de Click! de la un client care a apreciat momentul de la distanță. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Au băgat deja actele divorţ săptămâna trecută, însă nimeni nu crede în despărţirea dintre Oana şi Viorel Lis! Până una alta, blonda e în căutare de senzaţii tari în dormitor! Prezentă, zilele trecute, la deschiderea unui showroom de mobilă, Oana a început să probeze de zor saltelele!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1