Pe Internet par sculptate, dar iată-le în realitate! Imagini-şoc cu Anamaria Prodan şi Anda Adam

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Din profil, se vede că Anamaria Prodan a făcut burtică. Din fericire, decolteul generos atrage toate privirile
foto: Mihai Ionescu/Click!

Aveţi impresia că vedetele arată diferit pe reţelele sociale, iar atunci când le întâlniţi faţă în faţă nu ştiţi cine sunt? Asta nu e de mirare, căci filtrele programelor de editare te pot transforma în “Miss Univers” cu o singură apăsare de tastă. Noi vi le prezentăm, aşa cum nu le vezi zilnic, pe Anamaria Prodan, Anda Adam şi Maria Constantin.

În weekend, la un hotel de fiţe din staţiunea Mamaia, Anamaria Prodan (45 de ani) se relaxa la piscină, alături de fiica ei cea mică, Sarah (18 ani), şi de mezinul familiei, Laurenţiu Reghecampf Junior (10 ani).

Fotoreporterii Click! au surprins tabloul de familie, dar şi detalii pe care Anamaria le-ar dori urgent şterse de pe trupul ei: spaima oricărei femei, “aripioare” şi ”colăcei”.

14-vedete-foto-3-2-col.jpg

Anamaria poate fi recunoscută uşor şi când se întoarce cu spatele, datorită tatuajelor celebre

Se pare că după ce anul trecut a reuşit să slăbească 15 kg în timp record, devenind o adevărată bombă-sexy, Ana n-a mai repetat dieta-minune, iar câteva kilograme au revenit, uşor-uşor, pe trupul ei.

14-vedete-foto-8-2-col.jpg

Aşa arată vedeta pe Instagram

Dacă priveşti în oglindă imaginile surprinse de Click! şi cele puse de Anamaria pe Instagram, se pot observa diferenţe majore. Impresara ştie cum să pozeze, astfel încât imperfecţiunile să nu iasă în evidenţă. 

14-vedete-foto-2-2-col.jpg


Din profil, se vede că Anamaria Prodan a făcut burtică. Din fericire, decolteul generos atrage toate privirile
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

14-vedete-foto-4-2-col.jpg

Anda Adam, realitate versus Instagram
Foto: Mihai Ionescu

La fel se întâmplă şi cu Anda Adam (38 de ani), care la plajă a preferat să-şi acopere abdomenul şi coapsele cu un pareo, în timp ce pe Instagram arată ca şi sculptată, asta pentru că majoritatea pozelor sunt trecute prin programe de editare.

14-vedete-foto-411-2-col.jpg

Maria Constantin are probleme cu celulita
Foto: Mihai Ionescu

Maria Constantin (31 de ani) n-a scăpat nici ea nepozată de fotoreporterii Click!, iar imaginile sută la sută reale, needitate, au lăsat la vedere celulita de pe coapse şi fese.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1