Pe cine şi-a tatuaj Ruby între sâni! Aşa arată acum decolteul solistei

ruby2.jpg

Ruby
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

Ruby a suportat cu stoicism ca artistul tatuator să-i deseneze cu cerneală capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei.

“Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi… Ghiţă (râde)”, ne spunea solista, în urmă cu doar câteva luni. 

Tigrul nu este singurul animal de pe corpul superb al solistei. Astfel, Ruby a ajuns să aibă 17 desene pe corp: numărul 15, care are legătură cu o fostă relaţie, o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stătea pe strada Rândunelelor în Medgidia, un pui de maimuţă, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare, dar şi o insulă cu şezlonguri şi palmieri pe fese şi coapse. Recent, solista a mai găsit loc pe piele pentru al 17-lea desen, tigrul din decolteu. 

Așa arată acum decolteul solistei

ruby pisica tatuaj

Loading...

Citește și

  • După ce ani buni a locuit cu bunica ei ori cu chirie, fiind mereu cu valiza pregătită la ușă, iată că Ruby va aprinde lumina în propria ei locuință. Celebra cântăreață a agonisit o mică avere în urma concertelor susținute prin țară și străinătate, așa că acum, la vârsta de 29 de ani, și-a permis să investească în locuința mult visată.

  • Ruby este super hot în cel mai nou videoclip al său care urmează să se lanseze pe canalul de YouTube Cat Music în această seară la ora 20:00. Cu toate că fanii au putut vedea doar teaserul piesei „Rochia mea”, artista a făcut furori pe rețelele de socializare cu imagini incendiare din timpul filmărilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1