Păzea, revine Zăvo! Oana va desființa vedetele în propria emisiune

14_img_1207.jpg

Oana Zăvoranu şi-a lansat anul trecut propriul parfum şi a deschis o clinică medicală

S-a retras de circa doi ani din lumina reflectoarelor, însă nu de tot, ci doar pentru a se reinventa! Oana Zăvoranu va realiza în curând o „megaemisiune” pe canalul propriu de YouTube, iar în vizor vor fi chiar colegii ei din showbiz care îşi pun la bătaie imaginea pentru a vinde diverse produse şi servicii. Diva promite că îi va face de râs.

În prezent, Oana Zăvoranu (45 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ashraf (30 de ani) şi este o afaceristă de succes. Viaţa acesteia s-a schimbat radical după ce a moştenit averea familiei, însă n-a renunţat nici o clipă la visul de a avea un cuvânt de spus în showbiz. De aceea, după mai multe negocieri cu diverse posturi TV, Oana Zăvoranu a ales să aibă propria emisiune online.

Bruneta îşi doreşte să desfiinţeze vedetele care îşi folosesc admiratorii şi îi vând pentru a duce o viaţă uşoară. „Nu vă mai luaţi după ce spun astea că e bun sau că face bine! Cineva care e plătit să vă spună ce cremă să folosiţi sau cu ce ruj să vă daţi sau orice, nu poate fi niciodată un om corect şi avizat pentru a vă da sfaturi. Luaţi de bună numai reclama care e făcută din convingere şi fără interese ascunse. De exemplu, eu! Ceea ce vă spun că îmi place sau e bun sau să încercaţi sau să cumpăraţi, puteţi fi 100% siguri că e şi corect, pentru că nu sunt plătită să spun de produsul respectiv sau de brandul respectiv că e bun sau rău. E pur şi simplu opinia mea curată şi sinceră, în calitate de clientă, consumatoare, cumpărătoare, împărtăşită cu voi despre ceva ce e real şi corect”, a explicat vedeta.

“Haideţi în 2019! Nu le mai daţi crezare acestor «nimeniuri» care s-au autointitulat «influencere». Ce, Doamne iartă-mă, influenţează astea? Pentru că, în esenţă, ele nu fac doi bani fără produsele moca primite pentru că se milogesc şi au tupeu, şi fără atenţia nemeritată acordată că vă «spală» creierii prin insistenţă şi repetabilitate! Învăţaţi să fiţi inteligenţi cu banii şi cu alegerile voastre, ca să nu mai aveţi dezamăgiri şi să aruncaţi degeaba banii pe prostii”, a adăugat Oana Zăvoranu.

Loading...

Citește și

  • Sărbătorile de iarnă au venit și anul acesta cu multă bucurie și cu daruri speciale, însă în familia Oanei Zăvoranu, acestea au adus și câteva probleme de sănătate. Cum sezonul rece poartă cu sine veșnicele răceli și gripe de care parcă nu mai scapi, se pare că vedeta și soțul ei și-ar putea petrece Noul An cu „peripeții”, printre multe pături călduroase și bând.. ceai fierbinte.

  • oana zavoranu brad 3 metri

    Până nu demult adepta unui stil de machiaj minimalist, Oana Zăvoranu ne surprinde pe final de an cu un look total schimbat. Bruneta a apelat la tatuajul cosmetic pentru a-și contura sprâncenele, ceea ce o face să arate complet diferit față de cum ne-a obișnuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1