Pavel Bartoş, luptător Ninja pe marile ecrane!

bartos-1-952151.jpg

pavel bartos voce desene animate luptator ninja
Pavel Bartoş prezintă show-urile ”Românii au talent” şi "Vocea României"
foto: Pro TV

Actor reputat şi prezentatorul "Românii au talent" şi "Vocea României”, Pavel Bartoş îşi îndeplineşte un vis din copilărie şi devine ninja albastru, din 22 septembrie. Vedeta Pro TV şi-a împrumutat vocea adorabilului Zane din aventura animată "The Lego Ninjago Movie". În aceaaşi animaţie pot fi recunoscute şi vocile Amaliei Enache sau cea a lui Victor Slav.

Pavel Bartoş a fost extrem de încântat când i s-a propus să dea viaţă unui astfel de personaj, aşa că noul lui rol l-a făcut să-şi aducă aminte de copilărie. "Când aveam 10 -12 ani mi-aş fi dorit să fiu ninja, pentru că atunci chiar mă credeam un ninja, eram şi Omul Păianjen din când în când, pentru că mizam mult pe acţiune. Aveam şi un fizic care mă ajuta mult pe atunci. M-am convins că îmi place enorm să dublez în desene animate şi mă bucur că acesta este un personaj pozitiv, pentru că am avut parte de foarte multe personaje negative. Pe scurt: nu sunt Chuck Norris, sunt ninja Zane şi din 22 septembrie te aştept să te bucuri în cinema de acest minunat The Lego Ninjoago Movie”, a concluzionat actorul.

pavel bartos luptator ninja lego ninjago movieZoom
Pavel Bartoş dă voce unui luptător ninja
Foto: arhivă personală

Animaţia îi aduce pe marile ecrane în versiunea în limba română pe: Pavel Bartoş, Amalia Enache şi Victor Slav, în timp ce rolurile principale în versiunea originală îi prezintă pe: Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, și pe  legendarul Jackie Chan.

 

 

loading...

Citește și

  • cine este sotia lui pavel bartos

    Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi, însă lumea vrea neapărat să ştie cine este soţia lui. Pavel Bartoş (40 de ani) este mai mult decât discret atunci când vine vorba despre viaţa lui personală, iar atunci când face declaraţii, nu dezvăluie prea multe detalii. Acesta este şi motivul pentru care vor să o cunoască.

  • pavel bartos voce desene animate luptator ninja

    Vineri seara, de la 20.30, încep edițiile live ale show-ului „Românii au talennt” de la Pro TV. Pavel Bartoş (40 de ani), unul dintre prezentatorii emisiunii, ne-a spus ce îl menţine plin de energie, ce planuri are şi cum se poartă cu soția și cu cele trei fiice acasă.

  • Prezentatorul de la “Vocea României” şi “Românii au talent” este tatăl fericit a trei fete. Vineri, în culisele showului de la Pro TV, am avut ocazia să o cunoaştem pe cea mai mare dintre acestea, Eva.

  • E ca un titirez, de dimineaţă până seara. Pavel Bartoş duce pe umeri sarcini pe care alţii nu le au într-o viaţă întreagă. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă.