Paul Siserman de la MasterChef a ajuns baştan în Turcia. Cum a dat lovitura!

siserman_7.jpg

Paul Siserman, MasterChef, jurat, gastronomie, concurs Turcia, lux, profesie, concurs culinar
Paul Siserman

Fostul concurent de la MasterChef (PRO TV) este rege în Turcia, acolo unde a fost invitat la câteva evenimente de cooking. Paul Siserman a ajuns pe prima pagină a ziarelor turceşti, după ce a ajuns jurat la un concurs internaţional de gastronomie.

În 2014 a făcut senzaţie la MasterChef atât cu reţetele, cât şi cu tatuajele spectaculoase. Bucătăria nu a fost doar o pasiune de moment a celebrului Paul Siserman, ci a devenit profesie, hobby şi un mod de viaţă, el fiind invitat să gătească la numeroase evenimente de prestigiu din ţară şi din străinătate.

siserman_4.jpg

Paul Siserman, MasterChef, jurat, gastronomie, concurs Turcia, lux, profesie, concurs culinar
Paul a avut limuzină şi şofer la scară

„De exemplu, de curând, am fost invitat timp de cinci zile să jurizez unul dintre cele mai mari concursuri naţionale ale şcolilor de gastronomie din Turcia. Invitaţia a venit din partea preşedintelui Federaţiei Asociaţilor Profesionale din Turcia şi a guvernatorului regiunii. Am făcut şi un demo pentru cei care au concurat. Şi am fost chemat de guvernatorul regiunii să luăm masa cu el. Preşedintele asociaţiei hotelierilor din Afyon (zona cu mare potenţial turistic, având în vedere faptul că este plin de staţiuni termale) mi-a propus să mă întorc pentru o colaborare, în vederea ridicării nivelului produselor de restaurant şi a service-lui în hotelurile  din zonă. Pe toată şederea mea am avut plăcerea şi onoarea de a fi cazat la un hotel de cinci stele şi am beneficiat de transport în maşină cu şofer personal, pusă la dispoziţie de către guvernatorul regiunii (n.r. un Mercedes Brabus 600). Preşedintele federaţiei profesionale a bucătarilor din Turcia m-a invitat personal în vacanţă cu familia, în cursul lunii septembrie”, ne-a povestit Paul Siserman.

siserman_6.jpg

Paul Siserman, MasterChef, jurat, gastronomie, concurs Turcia, lux, profesie, concurs culinar
Presa turcă a scris pe larg despre evenimentul culinar jurizat de Paul (al doilea din stânga)

Paul Siserman este unul dintre cei mai carismatici, dar şi mai tatuaţi concurenţi de la MasterChef, din sezoanele trecute. Ați făcut cunoștință cu el în 2014 la ProTV, apoi l-aţi revăzut în juriul de la „Chefi la cuţite”, de la „Antena1. Clujeanul este pasionat de gastronomie încă din adolescenţă. Fiecare moment important din viaţa sa l-a scris cu cerneală pe piele. De acolo vine şi Inkchef, brandul său, care înseamnă chef tatuat.

După ce a ieșit din show-ul de la Pro TV, Siserman a deschis o firmă de catering cu mai mulți pasionați și profesioniști, printre care și celălalt concurent de la MasterChef, Tudor Marcu, alături de care organizează și participă la evenimente culinare. De asemenea, se ocupă de meniurile restaurantelor din Cluj care le solicită serviciile. Siserman a deschis și un bar în Cluj. Pe lângă arta culinară, Paul mai e pasionat și de artele marțiale. 

siserman_5.jpg

Paul Siserman, MasterChef, jurat, gastronomie, concurs Turcia, lux, profesie, concurs culinar
Alături de colegii juraţi

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1