Paul Ipate a făcut varicelă. Actorul, obligat să-și anuleze spectacolele

catalina-grama.jpg

Paul Ipate a făcut varicelă

Paul Ipate și-a anunțat fanii că are probleme de sănătate și speră să-și revină cât de curând. Nu se aștepta sub nicio formă să se îmbolnăvească de una dintre bolile copilăriei, însă speră la ce e mai bun, chiar dacă a fost nevoit să se retragă pentru două săptămâni de pe scena teatrului.

Partenerul lui Jojo a făcut varicelă și este nevoit să stea în casă, astfel că, reprezentațiile sale de la teatru au fost anulate. El și-a cerut scuze de la fanii care și-au cumpărat bilete pentru a-l vedea jucând și speră să se refacă repede.

„Cum îți dai seama că ai suflet de copil? Faci varicelă la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tătic este că poți să faci varicelă în același timp cu ceilalți copii din școală. Din păcate nu pot să onorez spectacolele din această săptămâna de la Bârlad, Tecuci și Otopeni cu piesa „Cum se face”, pentru că acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni. Îmi cer scuze atât celor care au cumpărat bilet să mă vadă pe mine în mod special ?, cât și celorlalți, dar varicela te face mai puțin talentat și nu mă pot prezența așa în fața voastră. În schimb, voi fi înlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decât mine și chiar mai chipeș, Daniel Hara. Cel puțin el nu va avea bubițe. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, nu e nimeni vinovat, nici măcar eu. P.S. : Sper să mă primească înapoi în distribuție după ce-mi revin”, a scris Paul Ipate pe contul său de pe o rețea de socializare.

Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express din cauza problemelor de sănătate

De-a lungul întrecerii, echipa formată din Jojo și Paul Ipate a fost una puternică, ce reușea adesea să ducă probele la îndeplinire în timp record, cei doi nedându-se în lături de la nimic datorită spiritului lor competitiv. Se pare însă că n-a fost să fie!

Și-ar fi dorit să vadă Mumbaiul, noua destinație aleasă pentru concurenți, dar sănătatea lui Paul Ipate este mult mai importantă și a trebuit să fie pusă pe primul loc.

Asia Express îi solicită pe concurenți la maximum, iar pentru unii dintre ei drumul pe care trebuie să-l străbată până la destinația finală devine, de multe ori, imposibil. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat, iar crizele de spate l-au împins să ia decizia finală: retragerea din concurs. „Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1