Paul Ciuci și-a salvat de 4 ori motanul de la moarte

paul.jpg

paul ciuci pisica
Paul Ciuci și răsfățatul Rocky
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Fanii formației Compact sunt ținuți la curent de Paul Ciuci (64 ani) cu tot ce face când nu se află pe scenă. „Familia mea mai are în «compoziție» un ciobănesc german de doi ani și jumătate, Ava, un motan Rocky (foto) și cățelușa bătrână Angela, luată de pe stradă.

Angela este o cățelușa bătrână care dormea în frig, era alungată și i s-au furat puii. A găsit la noi acasă un loc cald, mâncare și un culcuș unde se simte la adăpost și iubită. Rocky e un luptător. L-am adoptat de foarte mic și a urmat multe tratamente, a pierdut vreo patru din cele nouă vieți pe care le au pisicile. Rocky stă cu noi la tv, pe canapea, spre disperarea Avei care e geloasă și patinează în gol până prinde viteză că să-l înșface”, a spus artistul pe conturile sociale. Când are timp, Paul Ciuci iese să hrănească maidanezii. 

 

Loading...

Citește și

  • Mihai Trăistariu (39 de ani) şi Paul Ciuci (62 de ani), solistul trupei Compact, sunt cei doi artişti din showbiz cu suflet mare! Conturile lor sociale abundă de fotografii făcute pe stradă, în timp ce hrănesc câinii fără stăpân, fanii lor apreciindu-i pentru gestul nobil. Chiar şi după ce au aflat că riscă amenzi usturătoare, ei tot nu vor să renunţe la acest obicei.

  • Viața merge înainte pentru Paul Ciuci (60 de ani) și pentru formația Compact! După ce acum trei săptămâni a rupt colaborarea cu prietenul de-o viață, bateristul Leluț Vasilescu (61 de ani), vocalistul își vede de proiecte și de concerte. Paul Ciuci și-a confirmat deja prezența, la sfârșitul lunii, la Râmnicu Vâlcea, la evenimentul “Ziua Imnului Național” (n r. – 28 - 30 iunie).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1