Patru concurenți noi la Exatlon. Competiția momentului se întețește

exatlon_concurenti.jpg

Vladimir Draghia, Exalton, reality-show Kanal D, republica Dominicana, competitie, inotator, adrenalina
Aceştia sunt concurenţii de la "Exalton"

Surpriză sâmbătă seară, 3 februarie, la Exatlon. Competiția de la Kanal D s-a îmbogățit cu patru noi concurenți, câte doi pentru fiecare echipă.

"Așa cum v-am spus cu ceva timp în urmă, avem o surpriză pentru voi, atât pentru Războinici, cât și pentru Faimoși. Patru concurenți sunt aici. Vă rog să-i primim cum se cuvine, cu aplauze.", a declarat Cosmin Cernat la startul emisiunii. 

alex.jpg

exatlon
Roxana și Alex
Foto: captură Kanal D

Roxana si Alex s-au alăturat echipei Războinicii, iar Florian (Flo) și Larisa au intrat în concurs de partea Faimoșilor. 

"Am făcut arte marțiale. Avem mulți luptători aici, cu toții suntem luptători. Am psihicul proaspăt, iar ăsta e un avantaj", a spus Alex, completat de Roxana: "Forță am, viteăa am, rezistență, îndemânare și precizie. Cred că am îndemânare (în plus față de ceilalți - n.r.), deoarece am jucat handbal de performanță timp de 12 ani, la Râmnicu Vâlcea".

flo.jpg

exatlon
Florian și Larisa
Foto: captură Kanal D

 

De cealaltă parte, Flo a spus că Vladimir Drăghia este preferatul lui. Când a venit momentul să zică pe cine nu place, a ezitat, dar a recunoscut că nu-l are la inimă pe Giani Kiriță. "Am făcut baschet, am făcut înot, parkour, dar nu de performanță. De performanță a fost doar înotul", a mai adăugat noul concurent.

"De acasă se vede simplu, cu siguranță total diferit. Abia aștept să trec prin probe. Am făcut atletism opt ani. Iubesc sportul, am făcut și Facultatea de Sport, am trecut prin sporturi", a spus și Larisa.

Loading...

Citește și