Patrizia Paglieri: «De 25 de ani îmi cumpăr doar haine negre»

18-2-col-patrizia.jpg

Patrizia Paglieri va avea emisiune nouă la Paprika TV
Citeste tot despre: 

Patrizia Paglieri este o prezență feminină care atrage foarte ușor privirile celor din jur. Recent, fosta jurată de la “MasterChef” a bătut palma cu șefii de la TV Paprika şi, din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21.00, va prezenta “Ca la mama acasă- cu Patrizia Paglieri”.

“Emisiunea pe care o voi avea este dedicată tuturor amatorilor de gătit! Eu prefer să am o alimentație sănătoasă, dar nu este așa tot timpul. Încerc să mănânc cât mai sănătos dacă sunt acasă, dar dacă plec la Roma îmi fac mai toate poftele culinare”, ne-a declarat Patrizia Paglieri, care ne-a mărturist că acest domeniu a făcut-o să renunțe la hainele colorate pentru cele negre. 

“Îmi place mult să mă îmbrac în negru! La început a fost o necesitate, pentru că găteam și mă murdăream, iar în acelaşi timp trebuia să merg şi în salon, la clienți. La început aveam și lucruri colorate, dar mi se pătau toate. De 25 de ani am început să îmi cumpăr doar haine negre”, ne-a mai spus ea. 

18-2-col-fiu-patrizia-si-iubita-fiului.jpg

Francesco, fiul Patriziei, şi iubita lui

Joi, după lansarea de la TV Paprika, Patrizia a mers la petrecerea revistei “Cosmopolitan” însoţită de fiul ei, Francesco, şi de iubita acestuia.

Loading...