A participat la Vocea României pentru a-i îndeplini o dorință tatălui bolnav. L-a impresionat pe Smiley

70281742_426236238251470_5556566269357981696_n.jpg

Iuliana Preda a mers în echipa lui Smiley
Foto Facebook

Iuliana Preda a venit la Vocea României fără prea multe speranțe, dar talentul a ajutat-o să treacă mai departe în concursul muzical. Astfel că, după o viață dură în care a fost nevoită să muncească din greu pentru a-și câștiga existența, Iuliana se poate bucura de împlinirea unui mare vis.

Iuliana Preda a venit la Vocea României pentru a-i îndeplini tatălui bolnav cea mai mare dorință. El și-a dorit foarte mult să o vadă pe fiica lui că-și urmează cel mai mare vis.

Nu și-a mai putut ține în frâu emoțiile și a izbucnit în lacrimi la sfârșitul piesei. Smiley și Irina Rimes au fost impresionați de ea și de interpretarea melodiei “Lost on You”, a lui LP, așa că s-au întors și “s-au luptat” pentru a o convinge să se alăture echipei lor.

“Am avut tot felul de locuri de muncă. Am fiost femeie de serviciu în Suedia, am lucrat și ca ospătar, și în seră, tot ce a trebuit am făcut pentru a-mi câștiga banii”, a spsu Iuliana pe scena emisiunii de la PRO Tv.

 

Iuliana Preda a schimbat mai multe joburi până să ajungă să facă ceea ce și-a dorit dintotdeauna. A lucrat ca femeie de serviciu, până să ajungă să cânte cu un band și, în final, să concureze la Vocea României.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1