Părăsit de nevastă, Mitoşeru e consolat de Oana Roman, amica lui de-o viaţă

6-7-oana-2.jpg

Mihai și Oana au fost joi la o petrecere
Foto: arhiva personala

Mihai Mitoșeru (43 de ani) n-are noroc în dragoste în pace! În urmă cu 19 ani, logodnica lui, Cristina, a murit într-un accident de mașină, iar recent, soția lui, Noemi, a decis să plece din căminul conjugal.

Actorul a menționat pe contul de Facebook că frumoasa lui nevastă era preocupată mai degrabă de felul în care arată decât de familie și că nu-și dorea copii. Rămas singur, Mihai este consolat de atât de mama lui, Camelia Mitoșeru, cât și de prietena de o viață, Oana Roman (43 de ani), cu care a fost coleg la Liceul ”Central” din Capitală.

6-7-oana.jpg

Se distrau de mama-focului, în tinerețe
Foto: arhiva personala

Cei doi s-au pozat joi seară, la petrecerea de botez a nepotului lui Romică Țociu. Mihai  a menționat într-un interviu că, după decesul Cristinei, a vrut să se sinucidă, cu atât mai mult cu cât a fost declarat vinovat de accident, fiind condamnat la trei ani cu suspendare “Este vorba despre prima mea iubită, fata cu care m-am pupat prima oară, am fost 10 ani împreună. Nu ne-am înşelat, nu ne-am certat, eram logodiţi şi urma să ne căsătorim. Mult timp nu am mai crezut în Dumnezeu. Puteai să mă calci cu maşina, iar eu nu aş fi simţit. Acum înţeleg ce a fost în sufletul tatălui Cristinei. Aş fi vrut să vină la mine şi să îmi dea un pumn, să facă orice”, a făcut el o mărturisire emoţionantă la o emisiune TV, unde a mai adăugat că a fost la un pas să se sinucidă, din cauza suferinței.

Loading...

Citește și

  • noemi mitoseru

    Incredibil, dar adevărat! Mihai Mitoșeru (44 de ani) a anunțat că divorțează de Noemi, șatena superbă cu care are o relație de 13 ani. Tânăra de 32 de ani, care lucrează ca stewardesă, devenise mai interesată de felul cum arată decât de posibilitatea de a avea un copil. Cel puțin asta spune, răspicat, chiar soțul ei, deranjat de intervenția estetică la nivelul bustului. Noemi, deși avea sâni naturali superbi, a ținut să își pună silicoane