Par cuplul perfect, dar adevărul ar fi altul! Picanterii din căsnicia Elenei Merișoreanu

Pozează în familia fericită, însă Elena Merișoreanu (69 de ani) și soțul ei, Viorel, au fost la un pas de divorț, după ce solista l-a prins la începutul căsniciei cu o amantă. L-a iertat doar de dragul celor două fete ale lor, Raluca și Ella.

Pare cea mai fericită femeie, a vorbit adesea la superlativ despre Viorel, bărbatul căruia i-a jurat credință în urmă cu 43 de ani, dar căsnicia lor a fost serios zgâlțâită în anii tinereții, când acesta a călcat strâmb. Totuși, Elena Merișoreanu a avut puterea să treacă peste această ”rătăcire” a partenerului de viață.

”Cine spune că nu a avut probleme în căsătorie, minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama, care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: ”Să destrami este foarte ușor, să contruiești este dificil”.

În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit”, a povestit ea, la filmările emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1. Elena le dă sfaturi prețioase femeilor măritate: ”Lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani în casă și nu-și vede de familie și de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel, te mai gândești”.

Artista a mai menționat că a fost la un pas de a se căsători cu un ambasador. Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, ea fiind prima vedetă care și-a făcut machiaj permanent: ”Eram mai mereu pe drumuri, nu aveam timp de machiaj, așa că am apelat la aceste tatuaje, în America”, a dezvăluit ea.

Loading...

Citește și

  • Elena Merişoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, iar la 69 de ani arată ca de 50. Artista recunoaşte însă că a trecut şi pragul saloanelor de înfrumuseţare. Iar în urma tatuajelor la nivelul feţei, cu tuş thailandez, ea arată mereu ca scoasă din cutie, fără să mai apeleze la trusa de machiaj. Recent, Elena şi-a luat o nouă porţie de botox.

  • Elena Merisoreanu, nepoata, rude, familie, solista muzica populara, interviu

    Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu sau Merişor, aşa cum a fost alintată la reality-showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ( Pro TV), are o nepoată bună de reclame. Beatrice Paub ne-a povestit despre celebra ei bunică, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru a-și menține talie de viespe.

  • elena merisoreanu

    Este celebră datorită profesiei și a vocii sale de aur, însă și datorită aspectului fizic. Elena Merișoreanu, care a rămas cu porecla “Merișor” după participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), este o doamnă cochetă și mereu în formă. Ea ne-a spus că și alimentația o ajută să arate atât de bine.

  • Elena Merișoreanu a fost cerută de soție în Italia de către fiul patronului unei prestigioase firme de automobile! ”Un coregraf și cu maestrul Paraschiv Oprea m-au închis într-un dulap. Eu țipam că nu mai pot să respir și mor…”